Apple: Το Mac OS X 10.7 Lion και τα νέα MacBook Air έρχονται αύριο(;)

Φαίνεται πως μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για το launch του Mac OS X 10.7 Lion, της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της εταιρείας την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικές βδομάδες. Τα Apple Retail Store σε όλο τον κόσμο παραλαμβάνουν εδώ και μερικές μέρες την τελευταία έκδοση του νέου λειτουργικού, την οποία θα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές που βρίσκονται προς δοκιμή στους χώρους των καταστημάτων. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με πηγές του AppleInsider, η διάθεση της νέας έκδοσης πιθανώς να γίνει αύριο, σε συνδυασμό με την ανανέωση της σειράς των MacBook Air.

Οι φήμες για τη νέα σειρά από MacBook Air εντάθηκαν την άνοιξη, αφού τότε είχαμε πληροφορηθεί πως η εταιρεία που κατασκεύαζε τους υπολογιστές θα άρχιζε την αποστολή τους στο τέλος του Μαΐου. Οι νέοι υπολογιστές αναμένεται να έρθουν με υποστήριξη της τεχνολογίας Thunderbolt και backlit πληκτρολόγιο. Επιπλέον, θα έχουν βελτιωμένο σκληρό δίσκο, η χωρητικότητα του οποίου θα ξεκινάει από τα 128 GB ενώ η μνήμη RAM τους αναμένεται να είναι 4 GB. Η πιθανή ανακοίνωση της νέας σειράς των MacBook Air, αφήνει τα Mac mini και Mac Pro τα μόνα που δεν έχουν δεχθεί κάποια ανανέωση μέσα στο 2011, κάτι που ίσως δούμε να γίνεται πραγματικότητα μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.

Η ίδια η Apple δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού, όμως μας είχε ενημερώσει πως θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στον Ιούλιο. Οι μέρες περνάνε και έτσι ένα launch του μέσα σε αυτή τη βδομάδα που διανύουμε φαντάζει αρκετά πιθανό. Το Mac OS X 10.7 Lion θα διατεθεί αποκλειστικά μέσω του Mac App Store έναντι του ποσού των $29,99.

Εσείς θα κατεβάσετε την νέα έκδοση του Mac OS ή θα μείνετε προς το παρόν παρέα με το Snow;

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Apple: Το Mac OS X 10.7 Lion και τα νέα MacBook Air έρχονται αύριο(;)”

  1. Ο/Η DonaldIljazi λέει:

    snow σε pc :P

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    Αν και πήρα πρόσφατα το νέο macbook, δεν ξέρω αν θα περάσω άμεσα σε OSX Lion εξαιτίας των πολλών και ουσιαστικών διαφορών σε σχέση με το Snow Leopard..