Apple: Νέες φήμες για MacBook Air και την επόμενη γενιά iPhone

Όσο πλησιάζει ο καιρός της ανακοίνωσης της ανανέωσης των MacBook Air και του πολυαναμενόμενου νέου iPhone, τόσο περισσότερες φήμες θα ακούμε για τα προϊόντα της Apple. Αυτές οι φήμες τώρα, έρχονται από με τις ταϊβανέζικες εταιρείες που εφοδιάζουν την Apple με τα απαραίτητα parts των προϊόντων της, σύμφωνα με τις οποίες το νέο iPhone θα περιλαμβάνει καλύτερη camera και πως τα MacBook Air θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Για το επόμενο iPhone που, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, θα λέγετε iPhone 4S και όχι iPhone 5, έχουμε ακούσει πολλά. Αυτή τη φορά, πηγές της Digitimes από την Ταϊβάν αναφέρουν πως το iPhone 4S θα έρθει με βελτιωμένη camera στα 8 MP. Αν και o αριθμός των MP από μόνος του δεν είναι ασφαλές στοιχείο για την ποιότητα της, μπορούμε να υποθέσουμε πως η Apple, πέρα από τα MP, θα φέρει και άλλες αλλαγές στην camera του νέου smartphone.

Η ίδια αλυσίδα εταιρειών που εφοδιάζει την Apple με κομμμάτια ή ολόκληρα προϊόντα, υποστηρίζει πως είναι έτοιμη να αρχίσει την αποστολή των MacBook Air μέσα στα τέλη Μαΐου για μία κυκλοφορία που μπορεί να γίνει μέσα στον Ιούνιο-Ιούλιο. Θα παρατηρήσατε και εσείς πως η Apple φαίνεται να έχει αποφασίσει την αντιμετάθεση των ημερομηνιών ανακοίνωσης των iPhone με των MacBook Air, αφού μέχρι και πέρυσι τα smartphones ανακοινώνονταν τον Ιούνιο ενώ τα άλλα τον Οκτώβρη.

Στις βελτιώσεις των MacBook Air, μπορούμε σίγουρα να προσθέσουμε αυτή του Thunderbolt, την τεχνολογία ταχύτατης μεταφοράς δεδομένων από την Intel που γνωρίσαμε τον Φεβρουάριο με τα MacBook Pro και στη συνέχεια με την τελευταία γενιά των iMac. Ένα ακόμα στοιχείο που είναι πολύ πιθανό να δούμε, αφορά τον επεξεργαστή, όπου η Apple ίσως να χρησιμοποιήσει τον ολοκαίνουργιο Sandy Bridge (επίσης της Intel), αναβαθμίζοντας έτσι σημαντικά την επεξεργαστική ισχύ των MacBook Air.

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.