Αποτελέσματα διαγωνισμού Angry Birds!

Ο διαγωνισμός για 20 πραγματικά κουκλάκια Angry Birds που έτρεχε μέχρι την Δευτέρα μέσω του Twitter, ολοκληρώθηκε. Αφού αφαιρέθηκαν οι μη έγκυρες συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με την βοήθεια του random.org. Στην λίστα που ακολουθεί, υπάρχουν τα ονόματα των νικητών:

  1. @ultim8k
  2. @skypower
  3. @raziels
  4. @dimpapadok
  5. @mskoyot
  6. @vmbouras
  7. @jerrak0s
  8. @isidorosr20595
  9. @Tankian21
  10. @akkilas_
  11. @MarlaFC
  12. @fragy_1
  13. @kkarpou
  14. @gatosg
  15. @tsironick
  16. @ilesworld
  17. @georgechatzik
  18. @panosst
  19. @lambrosm6375
  20. @denkar13

Και οι 5 "αναπληρωματικοί νικητές" (με σειρά προτεραιότητας):

  1. @TomPlanet
  2. @konsolakis_k
  3. @antonisgkekas
  4. @ka8rin123
  5. @Giannhc_Greece

Στην κατοχή μας υπάρχουν 20 κουκλάκια Angry Birds:

  1. 4 x Red
  2. 1 x Black
  3. 4 x Yellow
  4. 4 x Blue
  5. 4 x White

Επειδή δεν θέλουμε να στείλουμε "τυχαία" τα κουκλάκια, μπορείτε να διαλέξετε ποιο θέλετε. Όσο νωρίτερα μας στείλετε mail στο dkalo AT www.away.gr με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Twitter Username, Διεύθυνση, Χρώμα Angry Bird) τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να πάρετε το Angry Bird που σας αρέσει περισσότερο. Όσοι από τους νικητές δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουνίου, χάνουν το δώρο τους και αυτό μεταφέρεται αυτομάτως στον επόμενο τυχερό.

UPDATE 20/06/2011: Οι "αναπληρωματικοί" νικητές να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στο dkalo AT www.away.gr για να παραλάβουν το δώρο τους! Αν δεν το διεκδικήσετε μέχρι και την Τετάρτη, 22/06, το δώρο σας χάνεται.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας, την υπηρεσία tooway, για την ευγενική προσφορά των Angry Birds.

About our sponsor: Tooway

Η Skylogic παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες επικοινωνίας για την πρόσβαση στο Ίντερνετ (με χρήση του πρωτοκόλλου IP) και δορυφορικής τηλεόρασης για ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς. Η εταιρεία, με έδρα στο Τορίνο, αποτελεί θυγατρική της Eutelsat. Το SkyPark, το teleport της Skylogic στο Τορίνο, στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αμφίδρομης ευρυζωνικής επικοινωνίας IP στον κόσμο.  Τα δορυφορικά δίκτυα της Skylogic συνδέονται μέσω οπτικών ινών με όλους τους μεγάλους παρόχους του κλάδου, παρέχοντας εγγυημένη συνδεσιμότητα στην Ευρώπη, τη λεκάνη της Μεσογείου, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Αμερική. Η υπηρεσία Tooway™ είναι μια λύση αμφίδρομης δορυφορικής επικοινωνίας που καλύπτει οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται μέσα στο ίχνος ακτινοβολίας του δορυφόρου KA-SAT , ο οποίος καλύπτει την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου.

 

Σχολιάστε >
49 σχόλια
|
Κατηγορίες:

49 απαντήσεις στο “Αποτελέσματα διαγωνισμού Angry Birds!”

  1. Ο/Η georgechatzik λέει:

    Ευχαριστώ πολύ για το δώρο!! Τέλειο!!!

  2. Ο/Η Dimpapadok λέει:

    Ευχαριστώ πάραα πολύ παιδιά !!

  3. Ο/Η AntonisGkekas λέει:

    Ευχαριστώ πολύ!!!