Google I/O Day 1: Google Music, επιτέλους είναι εδώ (σε beta φυσικά)

Google Music
Το ξέραμε και το περιμέναμε. Σήμερα, την πρώτη μέρα διεξαγωγής του Google I/O, του συνεδρίου της Google για τους developers, έκανε το ντεμπούτο του το Google Music. Πρόκειται για μία υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν μέχρι και 20.000 (!) τραγούδια στο cloud και να τα αναπαράξουν από οποιαδήποτε συσκευή τους, είτε με Android, είτε με κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα.

Ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει άμεσα όλη του την μουσική βιβλιοθήκη που έχει είτε στο iTunes είτε στο Windows Media Player χρησιμοποιοώντας το Music Manager. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να ακούσει κανείς την μουσική του όταν είναι offline καθώς αποθηκεύονται στην εκάστοτε συσκευή τα πιο πρόσφατα ακουσμένα τραγούδια αλλά και αυτά που επιλέγει ο χρήστης. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε και τα "most listened" tracks να αποθηκεύονται αυτόματα και να μην χρειάζεται να επέμβουμε εμείς.

Δυστυχώς, η υπηρεσία είναι σε beta ενώ για να μπορέσει κάποιος να την χρησιμοποιήσει, πρέπει να έχει πρόσκληση. Και αν δεν σας έφταναν όλα αυτά, πρέπει να μένετε και στην Αμερική για να δοκιμάσετε το ολοκαίνουριο Google Music. Το Amazon Cloud Drive σήμερα απέκτησε σοβαρό ανταγωνισμό ενώ και η Apple, που ετοιμάζει το δικό της παρόμοιο service, ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητες του ανταγωνισμού..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.