Το iPad 2 καθυστερεί την άφιξη του PlayBook

Τελευταίο "θύμα" της μάχης μεταξύ των tablets είναι η RIM γιατί, όπως φαίνεται, η καθυστέρηση του PlayBook οφείλεται κυρίως στην μεγάλη ζήτηση για οθόνες αφής από την πλευρά της Apple, λόγω της άφιξης του iPad 2 που έγινε στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο μάθαμε πως η Apple έχει βάλει ως στόχο να πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια iPad 2 μέσα στο 2011. Αυτό την οδήγησε στο να εκτοξεύσει τις παραγγελίες της για οθόνες αφής που χρησιμοποιούνται στο tablet της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα διαθεσιμότητας για κάποιες εταιρείες. Έτσι λοιπόν, μετά από αυτό το στόχο που έθεσε η Apple, η τελευταία έφτασε να απασχολεί το 60% των εργοστασίων της Κίνας που παράγουν οθόνες αφής.

Πέρα από την Apple, η μετάθεση κατά 1 μήνα αργότερα της κυκλοφορίας του BlackBerry Playbook έγινε και εξ αιτίας καθυστερήσεων στην δοκιμή του λειτουργικού που θα τρέχει πάνω στο tablet της RIM, καθώς και λόγω της αλλαγής ενός από τους προμηθευτές της εταιρείας, κάτι που οδήγησε σε επιπλέον μήνες έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού. Εκτός απροόπτου τώρα, η RIM σκοπεύει να κυκλοφορήσει το PlayBook στην αμερικάνικη και καναδέζικη αγορά σε 1 βδομάδα από τώρα, στις 14 Απριλίου.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.