Το Sony Tablet των 9.4 ιντσών έρχεται με Tegra 2

Sony Logo

Όλοι το υποψιαζόμασταν αλλά κανένας μας δεν ήταν σίγουρος ότι η Sony ετοιμάζεται να μπει και αυτή στον πόλεμο των tablets. Σήμερα, ο CEO της Sony, δήλωσε ότι η εταιρία του δουλεύει ήδη πάνω στην δημιουργία του δικού της tablet ενώ το εμπορικό της ντεμπούτο θα γίνει στην Αμερική μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του engadget.com, η οθόνη αφής θα έχει διαγώνιο 9.4 ιντσών και ανάλυση 1280x800 ενώ θα εφοδιάζεται με Tegra 2 επεξεργαστή. Πιθανότατα, το tablet της Sony θα εκμεταλλευτεί την ιδιαίτερα στενή σχέση που υπάρχει με το PlayStation και θα γίνει το πρώτο PlayStation certified tablet. Την απλοποίηση της μεταφοράς των αρχείων από και προς άλλες συσκευές την αναλαμβάνουν οι θύρες USB ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με υπέρυθρες.

Το Honeycomb, ή αλλιώς Android 3.0, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για tablets θα εφοδιάζει και το tablet της Sony. Η ονομασία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Ιαπωνική εταιρία θα θελήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ιδιαίτερα επιτυχημένο brandname του Vaio..

[via] [photo via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.