Το Bing προσθέτει real-time tweets στην καρτέλα των ειδήσεων

Η Microsoft πρόσθεσε Twitter feeds στην σελίδα των ειδήσεων του Bing, κάνοντας έτσι μια μεγάλη βελτίωση στο site της μηχανής αναζήτησης της. Αυτό έρχεται μαζί με μια ακόμα αλλαγή, αυτή των "Liked Results" που εμφανίζει τους συνδέσμους που έχουν σχέση με το λήμμα αναζήτησης και έκαναν like οι φίλοι σας.

Η βασική ιδέα πίσω από τα Twitter feeds προήλθε όταν παρατηρήθηκε η συνδρομή του Twitter στη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις αναταραχές στη Μέση Ανατολή και τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία. Οι άνθρωποι πλέον βασίζονται συχνά στο Twitter για να μαθαίνουν γρήγορα και απλά τι γίνεται σε πραγματικό χρόνο ανά τον κόσμο. Κάνοντας αναζήτηση το ανάλογο λήμμα, θα εμφανίζεται στα δεξιά μία λίστα με tweets σχετικές με τα αποτελέσματα που θα παίρνετε.

Μία άλλη αλλαγή που έχουμε, αφορά τα "Liked Results" όπως ονομάζονται. Με τη βοήθεια του, όσα links έχουν μοιραστεί (ή κάνει like) οι φίλοι σας στο Facebook, επισημένονται για να τα προσέξετε περισσότερο. Επίσης, πολλά αποτελέσματα μπορείτε να τα σχολιάσετε και να τα μοιραστείτε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, πολύ απλά μέσω του Bing. Για να γίνει χρήση αυτών των χαρακτηριστικών, οι χρήστες πρέπει να είναι συνδεδεμένοι και στο Bing και στο Facebook.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως, αυτή τη στιγμή, η σελίδα του Bing φαίνεται, όπως βλέπετε και εσείς στις εικόνες που έχουμε επισυνάψει, λίγο γεμάτη από αντικείμενα. Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν διαθέσιμες και για χώρες εκτός των ΗΠΑ αρκετά σύντομα. Η Microsoft πάντως προσπαθεί να δώσει έναν περισσότερο τόνο από κοινωνικά δίκτυα στην υπηρεσία αναζήτησης της, κάτι που μάλλον καταφέρει καλά. Σας αρέσουν οι νέες αλλαγές;

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.