iPad 2 unboxing και το πρώτο on-camera freeze!!

iPad 2 Golden i number

Παρόλο που πριν αρκετές μέρες είχα γράψει για το που μπορεί κανείς να προπαραγγείλει το δικό του iPad 2 και είχα ήδη υποβάλει την αίτηση μου, δεν στάθηκα αρκετά τυχερός καθώς οι παραγγελίες ξεπέρασαν κατά πολύ τις παραλαβές. Έτσι, πολλοί, ανάμεσα τους και εγώ, δεν παρέλαβαν. Σήμερα το πρωί, από τις 8.25, βρέθηκα στο Golden Hall για να πάρω ένα από τα 25 κομμάτια που είχε παραλάβει το κατάστημα Golden i. Ήμουν αρκετά τυχερός και πήρα το νούμερο 9 στην σειρά προτεραιότητας.

Βέβαια, η τύχη μου σταμάτησε κάπου εκεί καθώς το μοναδικό άσπρο 3G 32GB iPad 2 πουλήθηκε στον κύριο με το νούμερο 3, οπότε δεν πήρα iPad 2 για μένα. Λίγες ώρες αργότερα, και αφού είχα χάσει αρκετό χρόνο ψάχνοντας, μάταια όπως αποδείχθηκε, για κάποιο ξεχασμένο iPad, μίλησα με τα παιδιά του neolaia.gr, τον Γιώργο Γκριτζάλα και τον Νικόλα Μπαρδάκη, και με κάλεσαν για να κάνουμε 2 videos με θέμα, τι άλλο, το iPad 2.

Στο πρώτο video είναι το, κλασσικό πλέον, unboxing που αδειάζουμε την συσκευασία, βλέπουμε τι έχει και κάνουμε το παρθενικό setup του λευκού iPad 2 ενώ στο δεύτερο video, αφού έχουμε εξοικειωθεί με το tablet της Apple και με τις "βασικές" εφαρμογές, το χρησιμοποιούμε on camera.

Ακόμα, ο Ν. Μπαρδάκης (@nmpardakis κατά.. twitter) κατάφερε να κάνει το iPad 2 να παγώσει! Αρκετά όμως με τα λόγια, νομίζω ότι αξίζει να δείτε τα 2 videos που ακολουθούν, το unboxing και ένα πρώτο hands-on!

Σχολιάστε >
14 σχόλια
|
Κατηγορίες:

14 απαντήσεις στο “iPad 2 unboxing και το πρώτο on-camera freeze!!”

  1. Ο/Η christoskyr λέει:

    Μόνο και μόνο που βλέπω το logo της systemgraphs στο βίντεο με αποτρέπει από το να το δω...

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Γιατί Χρήστο; Η systemgraph απλά μας παραχώρησε το iPad προς δοκιμή..

      • Ο/Η christoskyr λέει:

        Ε ρε παιδιά με όλη αυτήν την ιστορία με τον άνθρωπο με τον iMac , μα να του κάνουν μήνυση , να κάνουν μήνυση σε καταναλωτή που απαιτούσε τα χρήματα του ... όλο αυτό δείχνει ποιοι είναι και απο τότε πείτε με κολλημένο δεν θέλω ούτε να τους βλέπω ούτε να τους ακούω , εσείς βέβαια εννοείτε δεν φταίτε σε τίποτα την δουλειά σας κάνατε και πολύ καλά μάλιστα ...!

        • Ο/Η dkalo λέει:

          Γενικά η όλη ιστορία είναι πολύ μεγάλη και έχει συζητηθεί εκτενώς στο twitter και σε αρκετά blogs. Όπως και να 'χει όμως, όποιος και να 'χει δίκιο, η ουσία είναι ότι η ιστορία έχει τελειώσει και πρέπει να την έχουμε όλοι υπόψιν μας ως ένα case study για το πώς πρέπει να (μην) χειρίζονται οι εταιρίες παρόμοιες καταστάσεις. :)

          • Ο/Η @vrypan λέει:

            Συμφωνώ. Η μήνυση ήταν μεγάλο λάθος και η systemgraph την πλήρωσε ακριβά. Αλλά από όσο γνωρίζω η υπόθεση έχει λήξει με αμοιβαία συμφωνία του Public, systemgraph και καταναλωτή. Από κει και πέρα, έχω υπάρξει ευχαριστημένος πελάτης της systemgraph επί αρκετά χρόνια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε για πάντα να ασχολούμαστε με την μία περίπτωση που χειρίστηκαν λάθος. Με αυτή την λογική, δεν θα έπρεπε να μιλάμε ακόμη στους Γερμανούς, από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εγώ ελπίζω ότι προσπαθώντας να διορθώσουν την εικόνα τους θα είναι ακόμη καλύτεροι -και όλοι εμείς πιο κερδισμένοι.

  2. Ο/Η K.Karatzas λέει:

    Δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να έχετε φάτσα κάρτα το λογοτυπο της Systemgraph μετά από όσα έχουν γίνει. Ποτε ξανα Systemgraph.

  3. Ο/Η @gritzalas λέει:

    Στο επόμενο video, η αποκάλυψη:
    Πως η Systemgraph ευθύνεται και για το προπατορικό αμάρτημα.
    Μη λείψει κανείς.

  4. Ο/Η K.Karatzas λέει:

    Πλάκα κάνετε έτσι; Δηλαδή η μύνηση σε πελάτη τους με απαίτηση 200 χιλιάδες ευρώ ήταν ένα απλό γεγονός που πρέπει να περάσει απαρατήρητο επειδη απλά σας παραχώρησαν 2-3 iPad 2; Μπράβο σας.

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Μας παραχώρησαν για δοκιμή ένα μόνο iPad (αυτό του unboxing) που επεστράφη σήμερα.

      Ποτέ, κανείς από εμάς, δεν είπε ότι πρέπει να περάσει απαρατήρητο το συγκεκριμένο γεγονός. Θεωρώ ότι η Systemgraph χειρίστηκε λάθος την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά από 'κει και πέρα το συμβάν θεωρείται λήξαν. Ναι, πρέπει να το θυμόμαστε και να το έχουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή αλλά αυτός δεν είναι λόγος να καταδικάζουμε *για πάντα* μία εταιρία. Έκαναν ένα λάθος, το πλήρωσαν με έμμεσο τρόπο ( = αρνητική διαφήμιση) αλλά από 'κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται. :)

  5. Ο/Η cat1 λέει:

    Εγώ θα ντρεπόμουν να πω ότι ήθελα να αγοράσω ipad2 αλλά δεν το βρήκα στην ελληνική αγορά (εξαντλήθηκε). Ήθελα να ήξερα γιατί ασχολείστε με την Apple που θεωρεί την Ελλάδα κάτι σαν να λέμε όχι υποανάπτυκτη, αλλά χειρότερα ανάξια για τα προϊόντα της.

    Πρέπει να είστε πραγματικά γελοίοι να τρέχετε να αγοράσετε κάτι που δεν θέλει να το πουλήσει στην χώρα σας κάποιος. Αν ήθελε θα είχε κομμάτια να πάρουν όλοι. Αναγκάζει τα ελληνικά τεχνολογικά sites που αντιγράφουν ότι βρουν μπροστά τους να διαφημίζουν τα προιόντα της και αυτοί είναι λυπημένοι που δεν μπορούν να τα βρου να τα αγοράσουν!

    Πόση κατάντια και πόσο για λύπη είναι ένας που γράφει γράφει γράφει για το αριστούργημα και μετά στο τέλος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να το αποκτήσει;

    Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά και smartphone έχω που κάνει τα πάντα, και υπολογιστή που κάνει τα πάντα και η αντιπροσωπείες τους είναι καταπληκτικές με σέβονται και τιμούν τα λεφτά που έδωσα για να αγοράσω τα προϊόντα τους.

  6. Ο/Η cat1 λέει:

    Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα: Σκεφτείτε εγώ είμαι ένας κατασκευαστής κινητού την δεκαετία του 90. Βγάζω ένα ωραίο κινητό. Το κυκλοφορώ Αμερική, Ιαπωνία, Ευρώπη. Και μετά σκέφτομαι το εξής ωραίο κόλπο.
    Να δώσω και 50 κινητά στην Ζιμπάμπουε. (Σε μεγαλύτερη τιμή γιατί θα είναι και λίγα).
    Τι καταφέρνω έτσι; Να νομίζουν όλοι ότι το κινητό αξίζει και παραπάνω από ότι πλήρωσαν οι καημένοι οι ιθαγενείς ΑΦΟΎ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ; είναι όμως έτσι; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ; απλά δημιουργώ διαφήμιση από την έλλειψη....

  7. Ο/Η dkalo λέει:

    Όσο υποανάπτυκτη θεωρεί την Ελλάδα, άλλο τόσο υποανάπτυκτη θεωρεί και την Αμερική. Και εκεί δεν υπάρχει πουθενά το iPad 2 ενώ το shipping time μιλάει για 3 με 4 εβδομάδες.

    Προσωπικά το iPad 2 μου είναι απαραίτητο για την δουλειά μου καθώς μου κερδίζει αρκετή ώρα σε καθημερινή βάση ενώ είναι σαφώς πιο εύκολο να το έχω πάντα μαζί μου συγκριτικά με το laptop μου. Περισσότερες πληροφορίες όμως για την άποψη μου για το iPad και τα tablets μπορείς να βρεις εδώ: http://notes.www.away.gr/2011/03/08/apple-ipad-is-the...

  8. Ο/Η K.Karatzas λέει:

    Οκ τότε, αφού η ζωή συνεχίζεται καθε φορά που βλέπω ζεστο καφέ ας τον πίνω μονορούδι και ας ξέρω ότι θα καώ... :P

  9. Ο/Η @vrypan λέει:

    Επί της ουσίας... :-)

    Οι εντυπώσεις μου μετά από 4 μέρες που το χρησιμοποιώ:

    Το iPad2 είναι ωραίο. Είναι πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο από το iPad. Η αλήθεια είναι ότι εκτός και αν χρησιμοποιείς το facetime, δεν υπάρχει κάποιος πολύ καλός λόγος να δώσεις 500+ Ευρώ για να αλλάξεις το iPad με ένα iPad2. Από την άλλη, αν δεν έχεις iPad και το σκεφτόσουν, το iPad2 είναι ακόμη καλύτερο, οπότε θα πρέπει να θεωρείται πιο μεγάλος πειρασμός :-)