Προπαραγγελία iPad 2 στην Ελλάδα. Που?

iPad 2 Public Preorder

Δεν το κρύβω ότι ανυπομονώ να έρθει η 26η Μαρτίου για να πάρω στα χέρια μου το iPad 2. Λάτρεψα την πρώτη γενιά του tablet της Apple οπότε θεωρώ δεδομένο ότι το ίδιο θα συμβεί και με το 2. Σήμερα το πρωί βρέθηκα στο Mall και επισκέφτηκα όλα τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών για να ρωτήσω για το iPad 2. Με μία λέξη: απογοήτευση.

Κανένα από τα Public, Πλαίσιο και Multirama δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο event στις 24 Μαρτίου τα μεσάνυχτα για να ξεκινήσει τις πωλήσεις του iPad 2. Αυτό ήταν αναμενόμενο όμως καθώς η Ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή και, ίσως, να μην επιτρέπει η μαμά-Apple να γίνονται τέτοιες ενέργειες από τους retailers. Αυτό όμως που δεν περίμενα, ήταν η αδυναμία προπαραγγελίας.

Τόσο το Πλαίσιο, όσο και το Multirama, έχουν μία online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που, προσωπικά, δεν με πείθει ότι στις 26 Μαρτίου θα έχω το iPad στα χέρια μου. Στην φόρμα του Multirama, δεν υπάρχουν καν επιπλέον πληροφορίες για το iPad που μπορεί να ενδιαφέρει τον πελάτη ενώ στην αντίστοιχη του Πλαισίου δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος. Δεδομένου ότι η τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όλα τα παραπάνω μοιάζουν αρκετά πρόχειρα και, κυρίως, ανούσια.

Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η φόρμα προπαραγγελιών του Public. Δεν πρόκειται για μία απλή φόρμα που κρατάει τα στοιχεία του χρήστη και του iPad 2 που τον ενδιαφέρει αλλά για κανονική κράτηση που μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας. Ακόμα, ο χρήστης επιλέγει και το κατάστημα από το οποίο θα ήθελε να κάνει την παραλαβή του νέου του tablet..

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

8 απαντήσεις στο “Προπαραγγελία iPad 2 στην Ελλάδα. Που?”

  1. Ο/Η Afantos λέει:

    Καλά φίλε μου, δε θα πεθάνεις κιόλας αν δεν έχεις το iPad την ίδια ημέρα με τον υπόλοιπο κόσμο...Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή καθώς και πράγματα αρκετά σοβαρότερα για να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε. Όπως λένε και στην πατρίδα του Steve: Get a life!

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Ναι, σίγουρα δεν θα πεθάνω αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πρώτη παραλαβή θα είναι αρκετά μικρή και η ζήτηση μεγαλύτερη, δεν θέλω να είμαι από αυτούς που δεν θα το παραλάβουν άμεσα και θα χρειαστεί να περιμένουν 3-4-5 εβδομάδες επιπλέον. Εξάλλου, το iPad για εμένα είναι ένα εργαλείο που κάνει την δουλειά μου πολύ πιο εύκολη.

    • Ο/Η pge λέει:

      "Λατρεύω" τους εξυπνάκηδες που πετάγονται κάθε φορά σε comments ανάλογων θεμάτων (πχ. launch νέου iphone κλπ) και γράφουν 'δε θα πεθάνεις κιόλας αν δεν έχεις το iPad την ίδια ημέρα με τον υπόλοιπο κόσμο', 'υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή', και το φανταστικό 'get a life' κλπ.

      Ναι, είμαστε "αγρίως πωρωμένοι" και γουστάρουμε να αγοράσουμε το iPad 2 (ή οτιδήποτε άλλο) από το πρώτο millisecond κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Σιγά μην σας ζητήσουμε συγνώμη κι'όλας..

      Εσείς πάτε να .. 'get a life', που - όπως λένε και στην πατρίδα του Steve - είστε τόσο 'sad' που δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να γράφετε ανούσια comments εκεί που κανείς δεν σας ρώτησε.

      Dkalo , και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) μαζί σου στον αγώνα .. :)

  2. Ο/Η kotlid λέει:

    Το καταστημα madmacs στην Θεσσαλονικη δεχεται προπαραγγελειεςε και προκαταβολη. Οι τιμεσ ειναι ιδιεσ με το πρωτο μοντελο

  3. Ο/Η kotlid λέει:

    Δεν υπαρχει καποιο url το site του μαγαζιου ειναι http://www.madmacs.gr/ . Εγω επικοινωνησα με email τους εδωσα ονομα και τηλεφωνο και περασα την επομενη μερα απο το μαγαζι και εδωσα προκαταβολη (οσο θελεις)
    τωρα αν μπορεις πηγαινε κατευθειαν στο μαγαζι

  4. Ο/Η ioannis λέει:

    Οι online φόρμες είναι περισσότερο φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως είχε γίνει και με το iPhone 4.
    Το αν μπορείς να κάνεις προπαραγγελία ή όχι είναι στην κρίση του κάθε καταστήματος και κυρίως στον υπεύθυνο του καταστήματος για το αν θα δεχτεί να γίνει πώληση με αυτόν τον τρόπο.
    Μετά από 3-4 τηλέφωνα βρήκα έναν υπάλληλο σε κατάστημα multirama που δέχτηκε να του δώσω προκαταβολή και να μου κρατήσει το iPad όταν έρθει.