Το Angry Birds Rio έφτασε σε iOS και Mac!

Λίγο αργότερα από ότι το περιμέναμε, έφτασε στα App Store για iPhone, iPod Touch, iPad και Mac το νέο παιχνίδι της σειράς Angry Birds. Το Angry Birds Rio βασίζεται στην ομώνυμη ταινία που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα χθες.

Η πλοκή είχε γίνει γνωστή περίπου 2 μήνες νωρίτερα και σχετίζεται πολύ με το θέμα της ταινίας. Το Angry Birds Rio περιλαμβάνει 60 επίπεδα (χωρισμένα σε 2 επεισόδια) τα οποία υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας για αρκετό καιρό. Μία από τις διαφορές που ξεχωρίζουν στο gameplay, είναι αυτή που θα ανακαλύπτετε κρυμμένα φρούτα καθώς παίζετε το παιχνίδι (golden eggs anyone?), ενώ αυτή που μας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η αναφορά σε κάποιο boss fight που περιέχεται μέσα στο νέο παιχνίδι.

Το Angry Birds Rio διατίθεται στις παρακάτω (δωρεάν ή όχι) εκδόσεις:

Μέσα στην ημέρα εμφανίστηκε η έκδοση για Android στο Amazon App Store αλλά κατέβηκε. Πιστεύουμε πως σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και εκεί. Επίσης, στις 8 Απριλίου οι κάτοχοι smartphones με Symbian^3 και Palm WebOS θα μπορούν να το κατεβάσουν από τα αντίστοιχα App Stores (Ovi Store και Palm App Catalog).

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως στο μέλλον θα δούμε και εδώ κάποια updates τα οποία θα περιλαμβάνουν επιπλέον πίστες στη νέα προσθήκη της σειράς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια screenshots παίρνοντας έτσι μία γεύση με το τι θα αντιμετωπίσετε.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.