Άρχισαν οι προπαραγγελίες για το BlackBerry PlayBook σε ΗΠΑ/Καναδά

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες η απάντηση της RIM στα tablets των αντιπάλων της, την οποία γνωρίσαμε στην φετινή CES. Η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινάει από τα $499.99, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος που θα έχει το tablet στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το BlackBerry PlayBook πρόκειται να διατεθεί στην αμερικανική (και καναδική) αγορά σε λιγότερο από 1 μήνα, στις 19 Απριλίου. Η RIM ίσως να επέσπευσε την ημερομηνία λόγω της κυκλοφορίας του iPad 2, θέλοντας έτσι να προλάβει την απώλεια σημαντικού μερίδιου της αγοράς, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που το ήθελαν να κυκλοφορεί μέσα στον Απρίλιο. Περιμένουμε κάποια σχετική ενημέρωση και για την ημερομηνία που θα αφορά την Ευρώπη, χωρίς βέβαια να αναμένεται μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το tablet της RIM θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, η τιμή της κάθε μίας θα είναι ανάλογη με τις εκδόσεις του iPad 2. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση των 16 GB θα κοστίζει 499$ και η έκδοση των 32 GB 599$. Τέλος, αυτή των 64 GB θα μπορείτε να την προμηθευτείτε με 699$.

Η RIM διαφημίζει το tablet της ως ένα επαγγελματικό εργαλείο, φιλικό προς τον χρήστη, το οποίο θα έρθει για να δώσει ένα νέο ορισμό στο mobile computing. Με ανάλυση οθόνης 1024x600, βάρος μόλις 408 γρ. (ίσως το ελαφρύτερο της αγοράς), υποστήριξη flash και λήψη video στα 1080p, να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του, χαρακτηρίζεται ως ένας άξιος αντίπαλος των μεγάλων της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του εδώ.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.