Η Apple επιστρέφει 100 € σε όποιον αγόρασε πρόσφατα το original iPad(;)

Την Τετάρτη ο Steve Jobs παρουσίασε το iPad 2 και μας επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη όσον αφορά τη χώρα μας, πως το νέο tablet θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου (λόγω της αργίας της 25ης). Τι γίνεται όμως με όσους αγόρασαν πρόσφατα το original iPad;

Όπως μας έχει συνηθίσει η Apple, δεν γνωρίζουμε πολλά για τα νέα της προϊόντα μέχρι τις τελευταίες 1-2 βδομάδες πριν από την ανακοίνωση τους. Ειδικότερα για την Ελλάδα, αυτό είχε ένα επιπλέον αντίκτυπο, αφού το original iPad ήρθε εδώ στις 28 Ιανουαρίου (μήνες πιο μετά από τον υπόλοιπο κόσμο) και πολλοί βιάστηκαν να το αγοράσουν. Αρκετοί από αυτούς τώρα ίσως να έχουν μετανοιώσει που έκαναν αυτή την αγορά, επειδή σε λιγότερο από 1 μήνα το tablet τους θα είναι... "ξεπερασμένο".

Σύμφωνα με το Engadget, η Apple ενημέρωσε χθες πως όσοι αγόρασαν το προηγούμενο tablet από τις 16 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου, θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων της αξίας των €100. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι, είναι να επικοινωνήσουν με το κατάστημα από όπου το αγόρασαν ή, στην περίπτωση της online αγοράς, να επικοινωνήσουν με το τμήμα υποστήριξης της Apple. Δυστυχώς, το Πλαίσιο και το Getitnow.gr δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση από την iSquare σχετικά, ενώ με το Multirama δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο για τους κατόχους iPad στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε πως το iPad 2 θα έρθει στη χώρα μας σε 21 μέρες και η τιμή του θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα που ήταν και το προηγούμενο. Το original iPad χρησιμοποιήθηκε σε σχολεία, βοήθησε γιατρούς να έρθουν πιο κοντά με τους ασθενείς τους, συνέβαλλε στην αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων και έδωσε νέα ώθηση στην προσπάθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων να επικοινωνούν περισσότερο. Ας απολαύσουμε ακόμα μία φορά τι κατάφερε το iPad μέσα στον τελευταίο χρόνο, μέσα από το παρακάτω video.

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.