Χριστουγεννιάτικα δώρα για λάτρεις της τεχνολογίας

presents-main_Full

Βιβλία, κασκόλ, ίσως ένα κόκκινο ζεστό πουλόβερ, είναι δώρα συνηθισμένα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε κάτι ξεχωριστό και ειδικά όταν αυτό προορίζεται για φαν της τεχνολογίας; Το CrunchGear δίνει την λύση και προσφέρει έναν πολύ καλό οδηγό ώστε να διαλέξουμε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους techfreaks φίλους μας!

Για όσους θέλουν να τα ξέρουν όλα: WikiReader ($99)

wikireader

Κάθε οικογένεια έχει τον παππού, που τα ξέρει όλα! Εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε με το WikiReader, μια μικρή συσκευή στην οποία μπορεί να διαβάσει όλα τα άρθρα, που υπάρχουν στην Wikipedia. Χρειάζεται μόνο 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ για να λειτουργήσει και για την ανανέωση του περιεχομένου, μπορεί να προμηθεύεται μια microSD κάρτα μνήμης κάθε 2 χρόνια με $29 ή απλά να του κατεβάζετε εσείς όλες τις ανανεώσεις και να τους τις φορτώνετε δωρεάν!

Για τους αρχάριους των υπολογιστών: Litl Webbook ($699)

litlwebbook

Εκτός από τους παππούδες, που τα ξέρουν όλα, έχουμε και φίλους ή συγγενείς που ξαφνικά αποφασίζουν να γίνουν experts στην χρήση υπολογιστών και θέλουν εσείς να τους τα μάθετε όλα! Γι' αυτό δεν χρειάζεται να τους ρίξετε... στα βαθιά με το τελευταίας τεχνολογίας notebook, άλλα το Litl Webbook είναι αρκετό. Με ένα απλούστατο λειτουργικό σύστημα, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, internet και όχι μόνο, χωρίς μνήμη αφού όλα βρίσκονται στο cloud και οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα. Η περιστρεφόμενη (178 μοίρες) οθόνη, μπορεί να φανεί χρήσιμη για να γίνει η συσκευή και μια ωραιότατη (αν και λίγο ακριβή) ψηφιακή κορνίζα, ενώ αν ο φίλος σας εγκαταλείψει την προσπάθεια, μπορεί να την επιστρέψει μέσα σε δύο χρόνια.

Για τους μουσικόφιλους: SanDisk slotRadio ($79.99)

slotRadio_140

Για τους φίλους, που ακούνε μουσική κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας το SanDisk slotRadio MP3 player είναι ότι πρέπει. Την συσκευή την παίρνετε "φορτωμένη" με 1000 δημοφιλή τραγούδια. Άλλα αν τα βαρεθεί δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αρκούν άλλα $30 με $40 για να αγοράσει μια κάρτα με άλλα 1000 τραγούδια. Κουράστηκε με την μία κάρτα; Την βγάζει και βάζει την άλλη, αλλάζει ανάμεσα σε Rock, Jazz, Pop και ότι άλλο είδος θέλεις. Όπως τα CD ή οι κασέτες στα παλιά Walkmans! Αλήθεια τα θυμάστε;

Για τους βιβλιοφάγους: Amazon Kindle ($259)

kindle1

Ποια ήταν η πρώτη λέξη του post; "Βιβλία", το κλασσικό δώρο των Χριστουγέννων, στο οποίο όμως μπορείτε να δώσετε μια πιο... τεχνολογική χροιά. Ιδανικό το Kindle της Amazon, χωρίς να είναι η μόνη συσκευή του είδους, άλλα με αρκετές βελτιώσεις εν όψει εορτών. Δεν χρειάζεται υπολογιστή για να το χρησιμοποιήσει ο φίλος σας, πλέον θα υποστηρίζει και PDF και είναι ότι πρέπει, εκτός κι αν πρόκειται για έναν από τους ρομαντικούς τύπους, που τους αρέσει η μυρωδιά του μελανιού και το ξεφύλλισμα των κλασσικών βιβλίων!

Για τους λάτρεις της καθαριότητας: iRobot Roomba (από $129.99)

roomba1

Ή ακόμα και για την μητέρα σας ή την κοπέλα σας ή οποιονδήποτε θέλει να βλέπει τα πάντα ολοκάθαρα! Το ρομπότ Roomba είναι τόσο απλό, που θα έκανε οποιονδήποτε φαν της επιστημονικής φαντασίας να ξενερώσει, αφού λειτουργεί με ένα μόλις κουμπί και κάνει τα πάντα: γυρνάει όλο το δωμάτιο και καθαρίζει κάθε γωνιά, αποφεύγοντας εμπόδια, βρίσκοντας γωνίες, αγνοώντας μικρά ή μεγάλα έπιπλα. Και μόλις τελειώσει βρίσκει μόνο του τον δρόμο, προς την βάση επαναφόρτισης. Αν του ξεφύγει κάτι μην ανησυχείτε, αφού συνήθως οι μανιακοί με την καθαριότητα φίλοι θέλουν να βάζουν το χεράκι τους... και θα αναλάβουν εκείνοι!

Κάπου εδώ σας αφήνω για να διαβάσω τον πλήρη οδηγό εδώ και να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου αργότερα.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Χριστουγεννιάτικα δώρα για λάτρεις της τεχνολογίας”

  1. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    Προσθέτω σχετικό άρθρο με συνολικά
    40 Christmas gift for geeks

  2. Ο/Η wallpapers λέει:

    Another Title...

    I saw this really great post today....