Η Google αλλάζει… σχεδόν τα πάντα στο search!

Μπορείς να κάνεις την καλύτερη μηχανή αναζήτησης λίγο... καλύτερη; Κάπως έτσι σκέφτονται στην Google και είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Συγκεκριμένα, η εταιρία πραγματοποιεί test σε ένα καινούργιο σύστημα αξιολόγησης των αποτελεσμάτων της το οποίο μοιάζει αρκετά με την λογική του Digg. Οι χρήστες θα έχουν δυνατότητα να ψηφίσουν υπέρ και κατά ενός αποτελέσματος, αλλά και να το σχολιάσουν. Εάν ψηφίσετε για παράδειγμα αρνητικά ένα αποτέλεσμα δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά σε αντίστοιχη αναζήτηση στο μέλλον, ενώ η θετικής σας ψήφος μπορεί να μεταφέρει ένα αποτέλεσμα από την τέταρτη στην πρώτη θέση. Προσωποποιημένη αναζήτηση, αυτός είναι ο επόμενος στόχος της Google!

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Η Google αλλάζει… σχεδόν τα πάντα στο search!”

  1. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Σήμερα όλη μέρα έψαχνα να βρω πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και τώρα που ξαναπήγα στο Google υπάρχει η δυνατότητα. Έχω αρχίσει ήδη να ψηφίζω.

  2. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Α! και κάτι που είδα είναι πως δεν υπάρχει η δυνατότητα, έτσι και χρησιμοποιείς το ελληνικό Google. Κι επίσης για το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις συνδεθεί.

  3. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Ε ναι, βασικά αυτό το περιμένα. Λογικά για να κρατάει τα "μπισκοτάκια" για το κάθε account :p, όπως γίνεται και σε ένα normal site :p