To Zoo θα τρέχει Windows Live

Όπως μας ανακοίνωσε το Zoo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό site για social networking, το site ανοίγει τις υπηρεσίες του και συνεργάζεται με την Microsoft και την καινούργια πλατφόρμα του Windows Live. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου «Μέσα από το ανανεωμένο Windows Live, οι χρήστες του Zoo.gr θα μπορούν να ενημερώνονται για ενέργειες των φίλων τους στο forum και τα παιχνίδια, για την προσθήκη νέου multimedia υλικού κλπ.». Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στην προσπάθεια της Microsoft να ανοίξει ακόμα περισσότερο τους Web2.0 ορίζοντες της προσφέροντας τις υπηρεσίες των πιο γνωστών site του κόσμου, όπως το Flickr και το Amazon, μέσα από την ενιαία πλατφόρμα του Live. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Zoo είναι η μοναδική ελληνική σελίδα που συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεργασίας.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “To Zoo θα τρέχει Windows Live”

  1. Ο/Η harry λέει:

    Ενδιαφέρουσα συνεργασία, να δούμε το αποτέλεσμα.

    Παρόλαυτα δεν συμφωνώ ότι το Zoo εντάσσεται στον αυστηρό ορισμό των social networks. Είναι περισσότερο μια πλατφόρμα chat και games...

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @harry

    Σίγουρα το zoo δεν είναι social network με την απόλυτη web2.0 ερμηνεία του όρου, αλλά παρουσίαζει αρκετά στοιχεία. Όσο για το αποτέλεσμα της συνεργασίας, περιμένω και εγώ να το δω, αλλά φαντάζει σε πρώτη φάση ενδιαφέρον.