Το Workable Παίρνει Χρηματοδότηση Ύψους $1,5 Εκατομμυρίου

workable-01

Το Workable επιβεβαίωσε αυτές τις μέρες πως δέχθηκε μια χρηματοδότηση ύψους $1.500.000 με την κύρια συμμετοχή της Greylock IL, ενός επενδυτικού ταμείου με γραφεία στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Greylock IL είναι θυγατρική της Greylock Partners, ενός από τα κορυφαία VCs στον κόσμο.

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν το ελληνικό startup είχε συγκεντρώσει ακόμα $950.000 από το OpenFund II (το οποίο συμμετείχε επίσης στην τελευταία επένδυση) και άλλους ιδιώτες επενδυτές.

Παρόλο που το Workable εδρεύει στην Ελλάδα, ο συνιδρυτής του startup Νίκος Μωραϊτάκης δήλωσε στο TechCrunch πως πάνω από το 60% των πελατών της υπηρεσίας προέρχεται από τις ΗΠΑ. Συνεπώς ένα μεγάλο μέρος της επένδυσης θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω επέκταση του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Workable είναι πως σε αντίθεση με άλλες αντίπαλες υπηρεσίες, στοχεύει στο να διευκολύνει τη διαδικασία προσλήψεων για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αυτό φαίνεται πως αποδίδει, αφού αυτή την περίοδο τα έσοδα του Workable αυξάνονται με ρυθμό που αγγίζει το 30% κάθε μήνα. Αντίστοιχη αύξηση παρατηρείται και στον αριθμό των χρηστών της υπηρεσίας.

ΘυμήσουWorkable, Ένα Startup Που Αλλάζει Τη Διαδικασία Των Προσλήψεων

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

6 απαντήσεις στο “Το Workable Παίρνει Χρηματοδότηση Ύψους $1,5 Εκατομμυρίου”

  1. Ο/Η Οrestis λέει:

    Ξερεται αν η χρηματοδοτηση εγινε με παραχωρηση μετοχων;