Άφησε Το eggrafa.com.gr Να Φροντίζει Για Τα Έγγραφα Που Χρειάζεσαι

eggrafa-com-gr

Καθώς προετοιμάζεσαι να καταθέσεις την αίτηση για σπουδές στο εξωτερικό, να υποβάλλεις την υποψηφιότητα σου για μια θέση εργασίας ή να συστήσεις τη δική σου επιχείρηση, θα έχεις αναρωτηθεί μήπως υπάρχει τρόπος να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο και τα χρήματα που αφιερώνεις σε αυτή τη διαδικασία.

Το eggrafa.com.gr είναι μια καινούργια διαδικτυακή πλατφόρμα που έρχεται να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Τι ακριβώς μπορείς να ζητήσεις;

Πιο συγκεκριμένα, σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις και να παραλάβεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι επικυρώσεις αντιγράφων και μεταφράσεις επίσημων εγγράφων. Επιπλέον, μπορείς να ζητήσεις οποιοδήποτε έγγραφο επιθυμείς να εκδοθεί για λογαριασμό σου από τις αντίστοιχες δημόσιες υπηρεσίες.

Ένα ακόμα θετικό χαρακτηριστικό είναι πως κατά την ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας θα γνωρίζεις ακριβώς το ποσό που θα κληθείς να πληρώσεις για αυτό που ζητάς.

Η υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγες μέρες και ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της για ένα σημαντικό αριθμό εγγράφων, από πτυχία γλωσσομάθειας και πιστοποιητικά γνώσης χειρισμού Η/Υ μέχρι απλές ληξιαρχικές πράξεις και πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ. Όπως μαθαίνουμε, η ομάδα που το αναπτύσσει σκοπεύει να αυξήσει το πλήθος αυτών των εγγράφων, καλύπτοντας ακόμα περισσότερες ανάγκες.

Βάζοντας τέλος στις γραφειοκρατικές διαδικασίες

Όλες οι μεταφράσεις και οι επικυρώσεις γίνονται από δικηγόρους, εγγεγραμμένους στα μητρώα δικηγόρων-μεταφραστών των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, ενώ η διακίνηση των εγγράφων γίνεται μέσα από το δίκτυο μιας εταιρείας ταχυμεταφορών.

Αν λοιπόν έχεις κουραστεί από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το eggrafa.com.gr για να δοκιμάσεις την υπηρεσία και μόνος σου.

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Άφησε Το eggrafa.com.gr Να Φροντίζει Για Τα Έγγραφα Που Χρειάζεσαι”

  1. Ο/Η βασίλης λέει:

    το site δυστυχώς είναι μάπα. πουλάνε υπηρεσίες σαν προϊόντα. Καλάθια αγορών και μαλακίες... άντε. ;-) Η ιδέα είναι ωραία αλλά πρόχειρη στην τεχνική της υλοποίησης.