Σοβαρό Bug Στο iOS 7 Επιτρέπει Στον Καθένα Να Παρακάμψει Τη Lockscreen

ios-7-01

Όπως συμβαίνει σε κάθε λογισμικό, γνωρίζαμε πως το iOS 7 δεν θα είναι τέλειο και θα έρθει με μερικά bugs. Δεν περιμέναμε όμως να συναντήσουμε αυτό που εντόπισε ένας χρήστης από την Ισπανία.

Ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες ενός iPhone ή iPad που προστατεύεται με κωδικό και στη συνέχεια να τις στείλει όπου θέλει.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, τα βήματα είναι τα εξής:

  • Πρώτα απ’ όλα η εφαρμογή Κάμερα θα πρέπει να είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο.
  • Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις το Κέντρο Ελέγχου, σύροντας το δάχτυλο από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω.
  • Από εκεί ανοίγεις την εφαρμογή για το Ρολόι.
  • Τώρα, έχεις πατημένο το κουμπί κλειδώματος για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή για το κλείσιμο της συσκευής.
  • Εδώ είναι το πιο δύσκολο βήμα: επιλέγεις την Ακύρωση και αμέσως μετά πατάς δύο φορές το κεντρικό κουμπί (το δεύτερο πάτημα πρέπει να διαρκέσει λίγο παραπάνω), έτσι ώστε να εμφανιστούν οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.
  • Επιλέγεις την εφαρμογή Κάμερα και πλέον έχεις αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες της συσκευής.

Εμείς καταφέραμε να εμφανίσουμε το bug τόσο σε ένα iPhone 4S, όσο και σε ένα iPad 3. Μια απλή λύση μέχρι να διορθωθεί το bug είναι να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου από την Οθόνη Κλειδώματος της συσκευής. Αυτό γίνεται μέσα από τις Ρυθμίσεις της συσκευής.

Η Apple δήλωσε πως ετοιμάζει μια διόρθωση για το συγκεκριμένο bug, η οποία θα κυκλοφορήσει μαζί με μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού.

Δες επίσηςΤι Πρέπει Να Κάνεις Πριν Εγκαταστήσεις Το iOS 7

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.