Τα Educ.ation Classes Της Εβδομάδας Από Το Found.ation

education-class-01

Δευτέρα σήμερα και μαζί με τη νέα εβδομάδα έρχονται τρία νέα Educ.ation classes από το Found.ation.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Στις μέρες μας υπάρχουν εκατοντάδες startups σε όλο τον κόσμο που δημιουργούν εφαρμογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Στο πρώτο Educ.ation class της εβδομάδας με τη Βίκυ Ντάλλας έχει θέμα “Δωρεάν και Low-Cost tools to boost your Efficiency and Productivity”. Σε αυτό θα συζητηθούν μεταξύ άλλων το ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες και πως θα επιλέξουμε αυτές που μας ταιριάζουν, έτσι ώστε να αναπτύξουμε καλύτερα την επιχείρηση μας μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Για εγγραφές, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Το δεύτερο Educ.ation class εστιάζει στη δημιουργία ενός startup και πιο συγκεκριμένα στην εταιρική μορφή που πρέπει να επιλέξουμε σε κάθε περίπτωση. Ο Γιάννης Παπαδάτος θα παρουσιάσει όλες τις πιθανές επιλογές, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Επιπλέον θα αναλυθεί ο τρόπος διοίκησης της κάθε εταιρικής μορφής, καθώς και του τρόπου με τον οποίο πρέπει να κατανέμονται οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι ωφέλειες μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

Για εγγραφές, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Νίκη Σωτηροπούλου και το νέο αλγόριθμο του Facebook όσον αφορά την αξιολόγηση του περιεχομένου που προβάλλεται στο News Feed του κάθε χρήστη, καθώς και τους νέους κανονισμούς για τη διεξαγωγή διαγωνισμών. Στο class θα διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου, το οποίο θα θεωρείται ενδιαφέρον από τους χρήστες και το οποίο θα εμφανίζεται συχνότερα στο News Feed τους.

Για εγγραφές, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

foundation-03

ΘυμήσουFound.ation: Ένας Νέος Co-Working Χώρος Ήρθε Στην Αθήνα

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.