Ο Διαγωνισμός #LoveBeerGR Στο Instagram Συνεχίζεται

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία γιορτάζει τα 50 της χρόνια και διοργανώνει ένα άκρως καλοκαιρινό διαγωνισμό στο Instagram. Με το διαγωνισμό μπιροφωτογραφίας να συνεχίζεται για ακόμα 3 εβδομάδες, είπαμε να ανατρέξουμε στις μέχρι τώρα συμμετοχές και να διαλέξουμε 10 από αυτές που μας αρέσουν.

Ρίχνοντας μια ματιά στο #LoveBeerGR, θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως οι φωτογραφίες που αξίζουν το Like σου είναι πάρα πολλές. Τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές οι συμμετοχές αγγίζουν τις 650, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της κριτικής επιτροπής.

Συνέχισε να δείχνεις την αγάπη σου για τη μπίρα μέχρι τις 30 Αυγούστου ανεβάζοντας όσες φωτογραφίες φωτογραφίες θέλεις στο Instagram μαζί με το hashtag #LoveBeerGR.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα και τους όρους του διαγωνισμού, μπορείς να βρεις στο lovebeer.gr.

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Ο Διαγωνισμός #LoveBeerGR Στο Instagram Συνεχίζεται”

  1. Ο/Η Trelo Psaraki Mx λέει:

    auto tora ti einai? promotarete orismenes foto gia na kerdisoune? i oles i tpt.... aisxos!!!

  2. Ο/Η Trelo Psaraki Mx λέει:

    aisxos pou deixnete merikes k oxi oles... etsi san n lete eseis poies n kerdisoune....aisxos...

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Καταλαβαίνετε πως είναι πρακτικά αδύνατο να προσθέσουμε 650 φωτογραφίες σε ένα post. Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι απλώς ενδεικτικές. Αποτελούν μία επιλογή από όλες αυτές (πιστέψτε με, είναι πολλές) που ανέβηκαν και ξεχώρισαν τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού (οι συμμετοχές συνεχίζονται μέχρι τις 30 Αυγούστου).

      Η επιλογή των συγκεκριμένων φωτογραφιών έγινε σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια και δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή που θα κάνει η κριτική επιτροπή για τη β' φάση του διαγωνισμού. Η τελική επιλογή δεν θα γίνει με βάση τον αριθμό των likes και των comments που έχει μαζέψει η κάθε φωτογραφία. Τα κριτήρια της τελικής επιλογής είναι αυστηρά αισθητικά και καλλιτεχνικά.