Το Away.gr Αγαπάει Τη Μπίρα #LoveBeerGR

beer08

Κάθε καλοκαίρι φέρνει μπίρες. Αυτό το καλοκαίρι όμως φέρνει και κάτι ακόμα στους αναγνώστες μας: δώρα. Από σήμερα μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα τρέχει ένας διαγωνισμός από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία με αφορμή τα πεντηκοστά της γενέθλια. Το Away.gr, όπως καταλαβαίνεις, δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει.

Ο Διαγωνισμός

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού καλείσαι να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη δημιουργικότητα, τραβώντας φωτογραφίες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη μπίρα. Στη συνέχεια θα πρέπει να τις ανεβάσεις στο Instagram μαζί με το hashtag #lovebeergr. Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες θέλεις μέχρι και τις 30 Αυγούστου. Στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους 30 φιναλίστ, σύμφωνα με αισθητικά/καλλιτεχνικά κριτήρια.

Τα έργα των 30 θα εκτυπωθούν σε τετράγωνους καμβάδες και θα φιλοξενηθούν σε έκθεση στα τέλη του Σεπτεμβρίου

Κάθε ένας από τους φιναλίστ θα πάρει δώρο στο σπίτι του την τυπωμένη φωτογραφία του, ενώ πλούσια δώρα περιμένουν και τους τρεις τελικούς νικητές.

Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Μαύρη, ξανθιά, κόκκινη, με έντονη γεύση ή χωρίς, το αγαπημένο μας ποτό κυκλοφορεί παντού και σε πολλές παραλλαγές. Ο μόνος περιορισμός για τις φωτογραφίες είναι η φαντασία σου. Τι περιμένεις λοιπόν;

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

6 απαντήσεις στο “Το Away.gr Αγαπάει Τη Μπίρα #LoveBeerGR”

  1. […] από περίπου 2 μήνες, η πρώτη φάση του διαγωνισμού μπιροφωτογραφίας στο Instagram με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας της […]