Το Lumia 1020 Με Την Κάμερα Των 41 MP Διαρρέει Πριν Την Παρουσίαση

nokia-lumia-1020-01

Μπορεί η Nokia να παρουσιάζει το Lumia 1020 σήμερα το απόγευμα, όμως ήδη γνωρίζουμε σχεδόν όλα όσα αφορούν το νέο smartphone. Η συσκευή, την οποία βλέπουμε παραπάνω, θα έρθει με οθόνη AMOLED 4,5″ με ανάλυση 1024x768 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1,5 GHz, 2 GB μνήμη RAM, 32 GB χωρητικότητα και θα τρέχει Windows Phone. Αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό.

Αυτό για το οποίο ξεχωρίζει το κινητό είναι η κάμερα του, η οποία έχει ανάλυση 41 MP, άνοιγμα φακού F/2.2, Xenon flash και οπτική σταθεροποίηση εικόνας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται το blur που συναντάμε σε κάποιες φωτογραφίες. Με την εφαρμογή που έχει αναπτύξει η Nokia κάποιος θα μπορεί να ελέγχει την ισορροπία λευκού, το ISO, το focus, την ταχύτητα κλείστρου και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά.

Το Lumia 1020 είναι η εξέλιξη του 808 PureView, του πρώτου κινητού της εταιρείας με την τεχνολογία PureView Pro. Προορίζεται για όλους εκείνους που αγαπούν πολύ τη φωτογραφία, το οποίο είναι και το κομμάτι που θα προβάλλει η Nokia προκειμένου να ανταγωνιστεί τα smartphones που τρέχουν iOS ή Android.

nokia-lumia-1020-03

Το πίσω μέρος της συσκευής

Το UI της εφαρμογής για την κάμερα

Το UI της εφαρμογής για την κάμερα

Θυμήσου[Review] Nokia 808 PureView: Κινητό ή Camera;

[via, via, via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Lumia 1020 Με Την Κάμερα Των 41 MP Διαρρέει Πριν Την Παρουσίαση”

  1. […] διαγωνισμό ήταν τα: Apple iPhone 5S, Motorola Moto X, BlackBerry Z30 και Nokia Lumia 1020, ένα ανά συμμετέχοντα, ένα δηλαδή ανά λειτουργικό […]