Ο Θείος... Skroutz Σε Καινούρια Γραφεία Με Πλούσιες Υπηρεσίες

skroutz-01

Έχεις βάλει στο «μάτι» το Samsung Galaxy S4 ή την καινούρια φωτογραφική μηχανή του φίλου σου και θέλεις να τα βρεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς; Αν γκουγκλάρεις, το πιθανότερο είναι τα ψηφιακά σου «βήματα» να σε οδηγήσουν στο Skroutz ή αν ρωτήσεις φίλους, πίστεψέ με και πάλι στο Skroutz θα καταλήξεις να αναζητάς την πιο «hot» ευκαιρία. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για πολύ καλό SEO. Στη δεύτερη μιλάμε για εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένα brand name έχει τόσο ισχυρή παρουσία στην αγορά που το μαθαίνεις διά στόματος και ενίοτε... δια βοής.

Κι εδώ «κολλάει» η γνωστή φράση «Τυχαίο; Δεν νομίζω». Το Skroutz.gr αποτελεί την γνωστή σε όλους μας πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων. Γέννημα θρέμμα τριών προγραμματιστών, του Γιώργου Αυγουστίδη, Βασίλη Δήμου και Γιώργου Χατζηγεωργίου, από το 2005 και μετά έχει καταφέρει να αποτελεί μια εταιρία που συνεχίζει να διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία. Κι επειδή μου αρέσουν τα νούμερα πάρτε μια ιδέα:

  • Το Skroutz.gr έχει εδραιωθεί στην αντίληψη δεκάδων χιλιάδων χρηστών του ελληνικού Internet, αποτελώντας την 1η σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στην Ελλάδα, μετά τα websites ειδησεογραφικού περιεχομένου (πηγή: Nielsen).
  • Σοβούσης της οικονομικής κρίσης, συγκεκριμένα για το 2012, η εταιρεία σημείωσε καθαρές πωλήσεις ύψους €2.015.394, αυξημένες κατά 39,03% έναντι του 2011, ενώ τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε €376.625 έναντι €172.066, σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.
  • Στο Skroutz υπάρχουν εγγεγραμμένα 1.000 καταστήματα ενώ η εταιρία αριθμεί 52 άτομα σε προσωπικό και μεγαλώνει. Στεγάζεται πλέον σε έναν εντυπωσιακό χώρο 1.100 τ.μ., βάζοντας πλώρη μέσα στο 2013 για νέες προσλήψεις και «ταξίδια» σε νέες αγορές και νέες υπηρεσίες. Ήδη από τον Μάρτιο του 2013 το skroutz απέκτησε το «αδελφάκι» alve.com στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, όπου διαθέτει γραφεία επανδρωμένα με τέσσερα στελέχη πωλήσεων και marketing.

Όλα αυτά κι άλλα «ωραία» που θα διαβάσεις παρακάτω τα μάθαμε διά στόματος των ιδρυτών του σε σχετική συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 17 Ιουλίου στα νέα εντυπωσιακά γραφεία της εταιρίας στη Νέα Ιωνία.

skroutz-03

Το 2013 η χρονιά του χρήστη

Οι «skroutzlovers» γνωρίζουν ότι μπαίνοντας στην δημοφιλή ιστοσελίδα δεν βρίσκουν μόνο τεχνολογία αλλά στην κυριολεξία ό,τι ζητάει η καρδιά τους στις παρακάτω κατηγορίες: μόδα - ομορφιά, hobby - αθλητισμός, παιδικά - βρεφικά, σπίτι - κήπος, auto - moto.

Επιπλέον, η ομάδα του Skroutz παρέχει και μια σειρά άλλες υπηρεσίες: το SkroutzStore.gr, μια εύχρηστη πλατφόρμα δημιουργίας e-shop, το Soby.gr, το πρώτο aggregator site προσφορών στην Ελλάδα, και το Skroutz MyBill για σύγκριση τιμών στον τομέα των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας.

Το τελευταίο εξάμηνο η ομάδα τoυ Skroutz έχει αναπτύξει και συνεχίζει να βελτιώνει μια σειρά από νέες υπηρεσίες όπως:

  • Η προσθήκη των νέων αγαπημένων, με την οποία μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις μέσω e-mail για πτώσεις τιμών και μελλοντικές κυκλοφορίες.
  • Μπορείς να πουλήσεις για παράδειγμα το παλιό σου κινητό βάζοντας την δική σου αγγελία στο Skroutz.
  • Γραφήματα και χάρτες, με τους οποίους μπορείς να δεις το πλησιέστερο κατάστημα που πουλά αυτό που θες, την πορεία της τιμής ενός προϊόντος μέσα στο χρόνο και πολλά άλλα.
  • Μην στενοχωριέσαι για την αναζήτηση! Και “ιπηονε” αντί iPhone να πληκτρολογήσεις, οι νέες τεχνικές αναζήτησης των skroutzoenginners θα σε οδηγήσουν εκεί που θες.
  • Νέα sexy εμφάνιση στον ορίζοντα, εντός του 2013, για κατηγορίες όπως η μόδα - ομορφιά για να είναι ακόμα πιο φιλικές στον χρήστη, bottomline prices με ακρίβεια χιλιοστού για να αποφεύγουμε εκπλήξεις στα καταστήματα και καινούριες εφαρμογές.
  • Skroutzeasy or make my life easy! Πόσες φορές δεν έχεις βαρεθεί να βάζεις και να ξαναβάζεις τα στοιχεία σου για κάθε online αγορά σου; Πλέον μέσω του skroutzeasy και των συμβεβλημένων με το Skroutz καταστημάτων κάνεις μια φορά την εγγραφή και ξεμπέρδεψες. Η ομάδα του Skroutz θα αναπτύξει ακόμα περισσότερο ην συγκεριμένη, αγαπημένη υπηρεσία εντός του 2013.

Και για το τέλος το νέο, το καλό: Τα νέα εντυπωσιακά γραφεία του Skroutz, το awesome factory, όπως το αποκαλούν οι άνθρωποί του, θα γίνει ένα hub όπου ωραία πράγματα θα συμβαίνουν: σεμινάρια, συνέδρια, συνάντηση (κοινοτήτων) geeks κι όχι μόνο. Γιατί ένα εργοστάσιο ιδεών σημειώνει πάντα «κέρδη».

skroutz-02

skroutz-05

skroutz-06

Σχολιάστε >
187 σχόλια
|
Κατηγορίες:

187 απαντήσεις στο “Ο Θείος... Skroutz Σε Καινούρια Γραφεία Με Πλούσιες Υπηρεσίες”

  1. Ο/Η zerobill λέει:

    Αυτό που θάρεσε θα ήταν αν έδινα πρόσβαση στο my bill να μπει στο my account της vodafone πχ. και να μπαίνει κάθε μήνα να κοιτάει τον λογαριασμό. Να βγάζει το μέσο όρο από τους τελευταίους λογαριασμούς και να μου στέλνει σε μήνυμα στο email ποιο πρόγραμμα με συμφέρει με τα νέα δεδομένα χωρίς εγώ (ο χρήστης) να κάνω τίποτα.

    Θα μπορούσαν οι εταιρείες να αφήσουν τέτοιου είδους πρόσβαση ή αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός?