Το Taxibeat Εγκαινιάζει Τη Λειτουργία Του Στην Πόλη Του Μεξικού

taxibeat-mexico-01

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρώτη επίσημη έναρξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Taxibeat εγκαινιάζει σήμερα τη λειτουργία του σε ακόμα μία πόλη της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Η πόλη του Μεξικού των είκοσι εκατομμυρίων κατοίκων είναι ο επόμενος σταθμός της δημοφιλούς υπηρεσίας, η οποία έχει ήδη προσθέσει 400 οδηγούς στον τοπικό στόλο της.

Στόχος της ομάδας είναι το Taxibeat να έχει την ίδια επιτυχία που είχε τους τελευταίους μήνες στο Ρίο. Εκεί η εφαρμογή βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά τον αριθμό των δρομολογίων και το ύψος του τζίρου. Δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού παρόμοιων εφαρμογών στην περιοχή, αυτό είναι πολύ θετικό.

Ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής και CEO της εταιρείας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το νέο εγχείρημα, αναφέροντας πως το Taxibeat θα κάνει πιο ασφαλή την τοπική αγορά των ταξί και θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν τόσο οι επιβάτες, όσο και οι οδηγοί.

Στο άρθρο του TechCrunch που κάνει σήμερα το γύρο των social media αναφέρεται πως η υπηρεσία σήκωσε ακόμα $2 εκατομμύρια, αυξάνοντας το συνολικό ποσό χρηματοδότησης μέχρι σήμερα στα $3,4 εκατομμύρια. Επικοινωνήσαμε με το Taxibeat και μας επιβεβαίωσαν πως αυτά τα $2 εκατομμύρια είναι ένα ποσό που η εταιρεία σήκωσε τον περασμένο Απρίλιο. Ανάμεσα στους ιδιώτες επενδυτές που συμμετείχαν τότε βρίσκονται και Έλληνες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Εδώ βλέπουμε το βίντεο που ετοίμασε το Taxibeat για τους κατοίκους της πόλης του Μεξικού.

Θυμήσου:
Νέα Υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα Από Το Taxibeat
Taxibeat: H Eμπειρία Mου

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Taxibeat Εγκαινιάζει Τη Λειτουργία Του Στην Πόλη Του Μεξικού”

  1. Ο/Η Alexandros E λέει:

    Ένα από τα ελάχιστα (Ελληνικά) τεχνολογικά startups με ένα προϊόν που πραγματικά δίνει λύση σε ένα (υπαρκτό) πρόβλημα. Μπράβο τους.