Ξεχάστε Tο BlackBerry 10 OS Στο Playbook

playbook-graveyard

Ναι, σωστά ακούσατε. Σήμερα, η BlackBerry μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του Q1 2014 ανακοίνωσε κάτι δυσάρεστο για το Playbook. Το tablet της BlackBerry δε θα πάρει τελικά την αναβάθμιση σε BlackBerry 10 ΟS που περιμέναμε εδώ και μερικούς μήνες.

Εμπόδιο, η κακή εμπειρία χρήσης;

Προφανώς τα σενάρια περί BlackBerry 10 ΟS στο Playbook μέσα στο καλοκαίρι, όπως είχαμε σημειώσει σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν δεν ισχύουν, καθώς από τα επίσημα χείλη του CEO της BlackBerry Thorsten Heins, ανακοινώθηκε το σταμάτημα των προσπαθειών για αυτή την αναβάθμιση. Ο λόγος, είναι ότι ο CEO της εταιρείας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του BlackBerry 10 OS στο Playbook, καθώς το tablet της εταιρείας κλείνει δύο χρόνια και κάτι από τη μέρα της παρουσίασής του. Το Playbook διαθέτει μνήμη RAM 1GB γεγονός που δυσκόλεψε απ' ότι φαίνεται το νέο λειτουργικό σύστημα, καθώς τα Z10 & Q10 έχουν 2GB RAM.

Αυτός βέβαια μπορεί όντως να είναι ένας από τους λόγους που οδήγησε τη BlackBerry σε αυτή τη σκληρή απόφαση, ωστόσο, οι χαμηλές πωλήσεις του tablet σε συνδυασμό με την προσήλωση της εταιρείας στις νέες συσκευές, είναι πολύ πιθανόν να συνέβαλαν σε αυτή την απόφαση, παρότι πριν λίγους μήνες είχε υποσχεθεί ότι η αναβάθμιση θα έρχονταν μέσα στο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά ο CEO της BlackBerry δήλωσε ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις για το Playbook OS, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

[ via ]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.