Η Microsoft Αποσύρει Τους Περιορισμούς Του Xbox One

xbox-one-01

Όταν η Microsoft ανακοίνωνε πως για να χρησιμοποιήσεις παιχνίδια στη νέα κονσόλα θα πρέπει να υπάρχει συνεχή πρόσβαση στο Internet και πως δε θα μπορείς να δανείζεις σε τρίτους τα παιχνίδια σου, πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν. Τελικά η εταιρεία αποφάσισε να πάει με τα νερά τους και να αποσύρει αυτούς τους περιορισμούς του Xbox One.

Έτσι, μετά το πρώτο set-up της κονσόλας, θα μπορείς να παίζεις όποιο παιχνίδι θέλεις, ακόμα κι αν δεν τη συνδέσεις ποτέ ξανά στο Internet. Επιπλέον, η εταιρεία σου δίνει το δικαίωμα να πουλάς, να δανείζεις, να χαρίζεις και να ανταλλάζεις τα παιχνίδια που έρχονται με τη μορφή δίσκου. Όπως ακριβώς συμβαίνει, δηλαδή, με το Xbox 360.

Οι παραπάνω αλλαγές, βέβαια, ακυρώνουν δύο από τα features που σκόπευε να υλοποιήσει η Microsoft:

  • Το Xbox One δεν αποθηκεύει πλέον όλα τα παιχνίδια που αγοράζεις στο σκληρό του δίσκο. Οπότε κάθε φορά που μεταφέρεις την κονσόλα, θα πρέπει να μεταφέρεις και τους δίσκους των παιχνιδιών.
  • Η Microsoft επέτρεπε το δανεισμό ενός παιχνιδιού μέχρι σε 9 φίλους. Λόγω των νέων DRM κανόνων, αυτό πλέον δεν μπορεί να συμβεί. Έτσι ό,τι αγοράσεις χωρίς δίσκο, θα παραμείνει δικό σου για πάντα.

Έτσι είναι. Κερδίζεις κάτι, χάνεις κάτι.

Δες επίσηςΗ Microsoft Παρουσιάζει Το Xbox One, Την Επόμενη Γενιά Της Επιτυχημένης Κονσόλας

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.