Το Digg Θα Κυκλοφορήσει Μια Εναλλακτική Του Google Reader Στις 26 Ιουνίου

digg-0

Σε λιγότερο από δύο βδομάδες όσοι χρησιμοποιούν το Google Reader θα πρέπει να βρουν κάποια εναλλακτική. Μία από αυτές που περιμένουμε να δοκιμάσουμε με ανυπομονησία είναι το Digg Reader, μια εφαρμογή για το web και για το iOS (αργότερα θα κυκλοφορήσει και για το Android) που δημιούργησε το Digg και στην ουσία αντιγράφει τη λειτουργία του Google Reader.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη αυτές τις μέρες για τους πρώτους 18.000 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μπορέσουμε να την κατεβάσουμε από τις 26 Ιουνίου και μετά, κάτι που θα μας δώσει αρκετό χρόνο για να κάνουμε τα απαραίτητα exports/imports από το Google Reader προς το Digg Reader.

digg-reader-01

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 90 ημερών, από τότε δηλαδή που άρχισε η ανάπτυξη της εφαρμογής, το Digg ρώτησε αυτούς τους 18.000 χρήστες τι θέλουν από το νέο RSS reader και οι απαντήσεις κινούνταν γύρω από τρεις άξονες: να είναι γρήγορο, να έχει απλό user interface και να επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των feeds από το Google Reader.

digg-reader-02

Το Digg έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τους στόχους του για τις επόμενες 60 ημέρες. Σύμφωνα με αυτούς, θα κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για την πλατφόρμα του Android, θα κάνει πιο γρήγορη την εφαρμογή, θα ενσωματώσει υπηρεσίες από εφαρμογές όπως το Evernote και το IFTTT και θα δημιουργήσει καλύτερα εργαλεία για την ταξινόμηση και βαθμολόγηση των feeds, σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα, τα ενδιαφέροντα και τα likes. Αμέσως μετά θέλει να υλοποιήσει τη λειτουργία της αναζήτησης και να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.