Cal: Ένα Έξυπνο Ημερολόγιο Από Το Any.DO

cal-app-01

Το Any.DO είναι ένα από τα καλύτερα apps διαχείρισης των to-do's που μπορείς να βρεις, όποια από τις δύο μεγάλες πλατφόρμες για κινητά κι αν χρησιμοποιείς. H ισραηλινή startup που το δημιούργησε θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του για να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, φέρνοντας μας μια σουίτα εφαρμογών που έχουν σχέση με τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Η αμέσως επόμενη εφαρμογή της ονομάζεται Cal και όπως καταλαβαίνεις από το όνομα είναι ένα ημερολόγιο, λίγο διαφορετικό όμως από τα υπόλοιπα.

Το Cal δανείζεται όπως είναι λογικό στοιχεία από το design και τις λειτουργίες του Any.DO. Από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποιείς την εφαρμογή παίρνεις μια ιδέα για τα features που έχει, αφού σε παροτρύνει να τη συνδέσεις τόσο με το Any.DO (αν το χρησιμοποιείς), όσο και με την αντίστοιχη εφαρμογή των επαφών, έτσι ώστε να βγάζει καλύτερες προτάσεις καθώς καταχωρείς κάτι στο ημερολόγιο. Εδώ είναι που το Cal γίνεται έξυπνο και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

cal-app-02

Γράφοντας για παράδειγμα "Concert at Finsbury Park", η εφαρμογή θα αναγνωρίσει πως το "Finsbury Park" είναι τοποθεσία και θα το προσθέσει στο αντίστοιχο πεδίο από μόνο του. Αμέσως θα σχεδιάσει για εσένα και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις για να πας από εκεί που βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Μπορείς αντίστοιχα να προσθέσεις μια νέα τοποθεσία και να καθορίσεις εσύ σε ποια κατηγορία ανήκει (π.χ. εστιατόριο, καφετέρια κλπ). Έτσι στο μέλλον θα γνωρίζει που ανήκει το συγκεκριμένο μέρος και θα το εμφανίζει στις προτάσεις, όπως ακριβώς εμφανίζεται στο παρακάτω παράδειγμα.

cal-app-03

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στο App Store και βρίσκεται σε private beta. Μπορείς να ζητήσεις πρόσβαση σε αυτή συμπληρώνοντας το e-mail σου εδώ ή μπορείς να περιμένεις μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική της έκδοση μέσα στο καλοκαίρι.

cal-app-04

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Cal: Ένα Έξυπνο Ημερολόγιο Από Το Any.DO”

  1. Ο/Η ΑΝΔΡΕΑΣ λέει:

    "Το Any.DO είναι ένα από τα καλύτερα apps διαχείρισης των to-do's που μπορείς να βρεις, όποια πλατφόρμα κι αν χρησιμοποιείς."
    Ε, όχι κι όλες! Αποσιάζουν πανηγυρικά τα wp7&8!!!