H Samsung Επιβεβαιώνει(;) Το Galaxy Note III

samsung-logo

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung φαίνεται να επιβεβαιώνει το Galaxy Note III, το phablet που έρχεται να αντικαταστήσει το Galaxy Note II και αναμένεται κατά το δεύτερο μισό του έτους.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την Korea IT News, η οποία μίλησε με στέλεχος της Samsung και επιβεβαίωσε ότι το νέο Galaxy Note III θα έρθει μέσα στο δεύτερο μισό του έτους, με 4πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.3GHz με GPU Adreno 330, θα είναι λεπτότερo από το Galaxy Note II, με κάμερα 13 ΜP, όπου σε συνδυασμό με πολλαπλές λειτουργίες θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Η Samsung είναι πιθανόν να εφοδιάσει την κάμερα του νέου Galaxy Note III με OIS (Optical Image Stabilization), 3x optical zoom, τεχνολογία anti-shake και λειτουργίες κλείστρου, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται ακόμα επίσημα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Tέλος, η οθόνη θα είναι 6 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED και φυσικά θα έρθει με το S-Pen.

Το Galaxy Note III, πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Annual IFA. Πρώτος σταθμός μέχρι τότε είναι στις 20 Ιουνίου όπου η Κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy & ATIV smartphones.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.