Γιατί Η Apple Αναγκάζεται Να Βγάλει iPad mini Με $200

apple-headphones-01

Τη στιγμή που όλοι περιμένουμε το νέο iOS7 με τις αλλαγές που θα φέρει στα εικονίδια, αλλά και το νέο iPhone 5S ή iPhone 6, γίνεται λόγος για την παρουσίαση μιας πιο φτηνής έκδοσης του iPhone 5, προκειμένου η Apple να καλύψει τιμολογιακά το κενό στα smartphones, κάτω από το iPhone 5.

O αναλυτής Glen Yeung από το Citigroup, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, εκτιμώντας ότι η Apple ήδη βρίσκεται σε σκέψεις να παρουσιάσει αντίστοιχα μια φθηνή έκδοση του iPad mini με τιμή πώλησης $200-250, κατά την περίοδο των εορτών. Το "φθηνό" iPad mini, θα έχει οθόνη ίδιας ανάλυσης, αλλά θα είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με φθηνότερα υλικά.

H Apple "ακούει" τον ανταγωνισμό από το Android

Ο λόγος φυσικά, κατά την εκτίμηση του Glen, δεν είναι άλλος από την πίεση που δέχεται η Apple εξαιτίας των φθηνών Android tablet που κυκλοφορούν στην αγορά, και ιδίως στις αναδυόμενες αγορές της Ανατολής. H κυκλοφορία ενός φθηνότερου iPad mini, θα δώσει στην Apple την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται προκειμένου να είναι ανταγωνιστική με τα φθηνά Android tablet και κατά συνέπεια να διατηρήσει τα μερίδιά της. Αν παράλληλα οι εκτιμήσεις του αναλυτή αποδειχθούν σωστές, τότε η Apple έχει πολύ δουλειά μέχρι το τέλος του έτους, καθώς θα παρουσιάσει το νέο iPhone 5S/6, τη φθηνή έκδοση αυτού, την πέμπτη γενιά του iPad, καθώς και μια φθηνή έκδοση του iPad mini.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.