Έρχεται Σύντομα Η Απάντηση Της Google Στο Game Center Της Apple

google-play-01

Η Google γνωρίζει πολύ καλά πως τα πολλά λεφτά βρίσκονται στα παιχνίδια (αυτό αντικατοπτρίζεται και στα Top All-Time Apps του App Store) κι έτσι είναι φανερό το τελευταίο διάστημα πως έχει αρχίσει να τα αντιμετωπίζει σοβαρά.

Το Android Police κατάφερε να πάρει στα χέρια του το APK μίας νέας έκδοσης του Google Play Services. Αυτή προσθέτει μερικά social features στα παιχνίδια του Google Play, θυμίζοντας πολύ το Game Center του iOS.

Τα Google Play Games που έρχονται με την v3.1.36 του Google Play Services προσθέτουν multiplayer δυνατότητες, leaderboards, achievements και cloud game saves. Όλα αυτά κάνουν πολύ πιο εύκολο το έργο των developers, οι οποίοι μέχρι σήμερα, αν ήθελαν να υποστηρίζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, έπρεπε να τα υλοποιήσουν μόνοι τους.

Στις 15 Μαΐου αρχίζει το Google I/O, το ετήσιο συνέδριο συνέδριο που διοργανώνει η Google για τους developers. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις που μας έχει ετοιμάσει η εταιρεία για τις επόμενες ημέρες, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως περιλαμβάνεται και αυτή για τα παιχνίδια που διατίθενται μέσω του Google Play.

[via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.