Η Yahoo Εξαγοράζει Την To-Do Εφαρμογή Astrid

yahoo-astrid-01

Η Yahoo ανακοίνωσε την απόκτηση μιας από τις καλύτερες to-do εφαρμογές που κυκλοφορούν εκεί έξω, το Astrid. Για τις επόμενες 90 ημέρες η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και από εκεί και πέρα θα μάθουμε ποιο θα είναι το μέλλον της. Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό, όμως μαθαίνουμε πως όλη η ομάδα του Astrid θα αρχίσει να δουλεύει πλέον για τη Yahoo.

Το Astrid προσέφερε κάτι μοναδικό, που δεν βλέπουμε σε άλλες γνωστές παρόμοιες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας το TaskRabbit, σου έδινε τη δυνατότητα να κάνεις outsourcing σε τρίτους ένα ή περισσότερα to-dos που δεν θέλεις να κάνεις ο ίδιος. Το φθινόπωρο που μας πέρασε ο CEO της εταιρείας είχε ανακοινώσει πως το Astrid φιλοξενούσε πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες.

Κατά το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μια στροφή της Yahoo προς το χώρο του mobile, κάνοντας κινήσεις που έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν την εταιρεία. Είναι η δεύτερη σημαντική εξαγορά που κάνει μετά από αυτή του Summly μέσα στο Μάρτιο. Η Yahoo θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τόσο τον αριθμό των χρηστών που έχουν εμπιστευτεί το Astrid, όσο και την ίδια την τεχνολογία του, αποκτώντας έτσι μια καλή εφαρμογή στην κατηγορία του productivity.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.