Ειδήσεις σε 400 χαρακτήρες με το Summly app

Αν σου αρέσει να διαβάζεις και να είσαι ενημερωμένος με τα τελευταία νέα της επικαιρότητας, μα δεν έχεις τόσο χρόνο όσο χρειάζεσαι, το Summly app είναι μια λύση.

Η εφαρμογή που λειτουργεί ως news aggregator με δημιουργό τον μόλις δεκαέξι χρονών Nick D’Aloisio συλλέγει ειδήσεις από εκατοντάδες πηγές και με διάφορους αλγόριθμους τις συμπυκνώνει σε μια περίληψη των 400 χαρακτήρων. Οι 400 χαρακτήρες είναι αρκετοί για να χωρέσουν άνετα στις οθόνες των smartphones αλλά και για καλύψουν τον αναγνώστη με το "ζουμί" της είδησης.

Οι ειδήσεις φιλτράρονται και κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το θέμα τους, ενώ οι ίδιοι οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν δικές τους θεματικές ενότητες. Ο χρήστης αφού ενημερωθεί σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα για τις ειδήσεις μπορεί να τις μοιραστεί online.

Προφανώς, για όσους θέλουν να είναι ενημερωμένοι, μα εξαιτίας του χρόνου δεν μπορούν να διαβάζουν ολόκληρα άρθρα, το Summly θα είναι ένα αρκετά συμπαθητικό και βοηθητικό εργαλείο. Ο δημιουργός της εφαρμογής θέλει να γλιτώσει χρόνο και να προσφέρει με λιτή και μοντέρνα εμφάνιση περιεχόμενο, με τρόπο που δεν έχει μέχρι τώρα παραδοθεί στον τελικό χρήστη. Αυτό γίνεται από τις διαφορετικές πηγές συλλογής μιας είδησης και η αναπροσαρμογή του περιεχομένου τους σε μια νέα, σύντομη, εύκολη, ευανάγνωστη και ολοκληρωμένη ιστορία.

Το Summly κυκλοφορεί σε iOS ενώ αναμένεται να βγει σύντομα έκδοση για Android και Windows Phone.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.