Το Twitter Παρουσιάζει Το #Music, Μια Υπηρεσία Μουσικής Για Web Και iOS

twitter-music-home-01

Το γνωρίζαμε πως έρχεται, το περιμέναμε και σήμερα αποκαλύφθηκε. Η δημοφιλής υπηρεσία microblogging ανακοίνωσε μέσα από το Good Morning America (αν και δεν συνηθίζεται, το Twitter έχει ανακοινώσει και άλλη φορά νέα features μέσα από τηλεοπτική εκπομπή) το Twitter #music, μια εφαρμογή για το web και για το iOS που σε βοηθάει να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες και τραγούδια.

Η εφαρμογή κινείται γύρω από 4 ενότητες:

  • Popular: Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Twitter
  • Emerging: Καλλιτέχνες το όνομα και τα τραγούδια των οποίων άρχισαν να ακούγονται πρόσφατα
  • Suggested: Χρησιμοποιώντας πληροφορίες όπως το ποιους ακολουθείς και για ποια τραγούδια δημοσιεύεις tweets, σου προτείνει νέους καλλιτέχνες για να ακούσεις
  • #NowPlaying: Χρησιμοποιεί τα tweets αυτών που ακολουθείς για να σου εμφανίσει πληροφορίες για τη μουσική που ακούνε

Αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter δε συνεργάζεται με καμία δισκογραφική εταιρεία, αλλά χρησιμοποιεί τις δυνατότητες υπηρεσιών όπως το Rdio, το Spotify και το iTunes. Αν έχεις λογαριασμό στα δύο πρώτα, θα μπορείς να ακούς ολόκληρα τα τραγούδια, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ακούς μόνο τα previews που παρέχει το iTunes.

Η υπηρεσία θα είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν στο μέλλον.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.