Το Away.gr Τρέχει Με Τη WIND Στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

alexander-the-great-marathon-01

Την Κυριακή που μας έρχεται διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη ο 8ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και η WIND, ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, κατεβάζει την Wind Running Team, η οποία θα συμμετέχει τόσο στον αγώνα του μαραθωνίου, όσο και σε αυτούς των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Τα 1.000 και πλέον μέλη της ομάδας της WIND θα τρέξουν για ακόμα μία χρονιά για καλό σκοπό, αφού για κάθε δρομέα της η εταιρεία θα δώσει 10€ στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να συμμετέχει στο συνολικό ποσό που θα δοθεί στην Μέλισσα.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε δρομέας που θα περάσει κάτω από την ειδική αψίδα που θα στηθεί λίγο πριν τον τερματισμό, στην Πλατεία Αριστοτέλους, αυξάνει το ποσό κατά 1€, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει απλώς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ένας Αγώνας Για Όλους στο Facebook.

Τόσο η WIND Runnning Team, όσο και όλοι οι συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης, θα στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τους δρομείς του Μαραθωνίου της Βοστώνης, φορώντας αυτοκόλλητο με τη λέξη "WHY?".

Στην ομάδα της WIND συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές όπως η Πανελληνιονίκης Μάγδα Γαζέα και ο Παραλυμπιονίκης Μάκης Καλαράς. Το Away.gr θα βρίσκεται επίσης εκεί, μέσα από τη συμμετοχή του δικού μας Χρήστου Μπόχτη. O Χρήστος θα τρέξει στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και, καθώς τρέχει, θα δοκιμάσει gadgets και τις εφαρμογές που είναι χρήσιμες για κάθε δρομέα. Μετά θα μας γράψει γι' αυτά, και φυσικά θα γράψει και για την εμπειρία του να τρέχεις στη φανταστική διαδρομή της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το Away.gr Τρέχει Με Τη WIND Στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"”

  1. [...] Το Away.gr Τρέχει Με Τη WIND Στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Α... [...]