Η Amazon Σκοπεύει Να Κυκλοφορήσει Tablet 7″ Με Τιμή $99

Kindle Fire HD

Όταν η Amazon ανακοίνωνε το Kindle Fire HD, πολλοί έλεγαν πως τα $199 είναι όσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει η εταιρεία, όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει. Το TechCrunch έχει πληροφορίες πως η Amazon έχει ξεκινήσει την παραγωγή ενός tablet 7″ το οποίο θα κοστίζει μόλις $99, μια τιμή που το φέρνει αντιμέτωπο με όλα τα low-end Android tablets που κυκλοφορούν από διάφορες ασιατικές εταιρείες.

Ακούγεται πως η νέα ταμπλέτα θα έχει την ίδια ανάλυση με τον προκάτοχο του, 1280x800 και τον ίδιο TI OMAP4 διπύρηνο επεξεργαστή. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συσκευή θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Μόλις πριν ένα μήνα η Amazon ανακοίνωσε μείωση των τιμών για τα tablets 8,9″. Έτσι, έχουμε δύο περιπτώσεις: είτε η Amazon θέλει να αδειάσει τα αποθέματα της για να προχωρήσει σύντομα σε ανανέωση όλης της σειράς Kindle Fire, είτε απλά θέλει μέσω της χαμηλότερης τιμής να αυξήσει τις πωλήσεις. Όπως και να 'χει, η Amazon δείχνει πως εντείνει τις προσπάθειες της για να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των tablets.

[via] [image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.