Το Twitter Βγάζει Εφαρμογή Για Τα Windows 8

Κυκλοφόρησε η εφαρμογή του Twitter για τα Windows 8 και τα Windows RT, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες της υπηρεσίας να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν περιεχόμενο μέσα από την επίσημη desktop εφαρμογή. Όπως θα περίμενες, με αυτήν η εταιρεία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Windows 8 στο έπακρο.

Οι αλλαγές που συναντάμε συνοψίζονται σε 5 σημεία:

  • Live Tile: Εμφανίζονται πληροφορίες για τα notifications ακόμα κι αν δεν τρέχεις την εφαρμογή.
  • Προβολή Snap: Κάνοντας drag-and-drop το Twitter στα δεξιά ή στα αριστερά της οθόνης, μπορείς να το τρέχεις παράλληλα με άλλες εφαρμογές. Σε αυτήν την προβολή θα μπορείς να δεις κάθε φορά μόνο μία στήλη, αυτή που επιλέγεις.
  • Sharing: Οποιαδήποτε εφαρμογή κι αν τρέχεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσεις ένα tweet. Απλώς ανοίγεις το μενού που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης, επιλέγεις το Share και στη συνέχεια το Twitter.
  • Searching: Ομοίως με τη δημιουργία tweet, έτσι και η αναζήτηση στο Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε κι αν είσαι. Μέσα από το ίδιο μενού επιλέγεις το Search και πληκτρολογείς το username ή τα keywords των tweets που θέλεις να ψάξεις.
  • Photos: Οι φωτογραφίες εμφανίζονται μεγαλύτερες από ποτέ. Επιπλέον κάνοντας ένα swipe στον οριζόντιο άξονα ενώ βλέπεις ένα profile, μπορείς να δεις μια λίστα με όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει αυτός ο χρήστης.

Μπορείς να κατεβάσεις από σήμερα το Twitter for Windows 8 μέσα από το Windows Store. Η εφαρμογή κυκλοφορεί σε 22 γλώσσες, στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται τα ελληνικά.

Twitter for Windows 8

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.