Στο Matetti Η Φαντασία Των Γονιών Συναντάει Το Μεράκι Των Δημιουργών

Matetti

Μία από τις ιδέες που ξεχώρισαν στο 5ο Startup Weekend Athens ήταν το Matetti. Πρόκειται για ένα online marketplace, το οποίο αναλαμβάνει να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με τους δημιουργούς εξατομικευμένων προϊόντων που προορίζονται για παιδιά. Αυτά μπορεί να είναι είτε παιχνίδια, είτε ρούχα, είτε αξεσουάρ.

Όπως καταλαβαίνεις, στο Matetti δε θα βρίσκεις τυποποιημένα προϊόντα, αλλά θα μπορείς να καθορίσεις εσύ τη μορφή που θέλεις να έχει το προϊόν που σκοπεύεις να αγοράσεις. Μπορείς για παράδειγμα να διαλέξεις το χρώμα, το ύφασμα, το σχέδιο, τη στάμπα ή ακόμα και να ζητήσεις μια προσωπική αφιέρωση.

Αν θέλεις να είσαι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τη νέα υπηρεσία όταν αρχίσει να λειτουργεί, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις το e-mail σου στο πεδίο που θα βρεις στο matetti.com.

Αν από την άλλη είσαι χειροτέχνης ή έχεις κάποια βιοτεχνία και θα ήθελες να διαθέσεις τις δημιουργίες σου μέσω του Matetti, μπορείς να στείλεις ένα e-mail με δείγματα της δουλειάς σου στο team [at] matetti [dot] com.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.