Το Android 4.2.2 Άρχισε Να Εμφανίζεται Σε Κάποιους Χρήστες

Android 4.2.2

Αν έχεις στην κατοχή σου κάποια από τις συσκευές της σειράς Nexus, τότε έχεις λόγο να ελέγχεις λίγο πιο συχνά τα notifications αυτές τις μέρες. Ο λόγος είναι πως, όπως διαβάζουμε σε μια συζήτηση στο Reddit, κάποιοι άρχισαν να δέχονται ειδοποιήσεις για να αναβαθμίσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android, την 4.2.2.

Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις αλλαγές που φέρνει αυτή η ενημέρωση, οπότε ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής προέρχεται από αυτά που εντοπίζει η κοινότητα:

  • Αλλάζει ο τρόπος που εμφανίζεται η ειδοποίηση για κάποιο download, αφού πλέον εμφανίζεται τόσο το ποσοστό που έχει ολοκληρωθεί, όσο και ο χρόνος που απομένει.
  • Βελτιώνεται η αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth και παρόλο που ακόμα δεν είναι τέλεια, είναι σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν στην προηγούμενη έκδοση.
  • Προστέθηκαν 2 νέοι ήχοι, ο ένας για την ασύρματη φόρτιση και ο άλλος για την ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, το roll-out γίνεται σταδιακά κι έτσι προς το παρόν λίγοι είναι αυτοί που έχουν αναβαθμίσει. Η Google φαίνεται πως για τώρα στέλνει ειδοποιήσεις στα Galaxy Nexus, Nexus 7 και Nexus 10.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Android 4.2.2 Άρχισε Να Εμφανίζεται Σε Κάποιους Χρήστες”

  1. Ο/Η Dimitris Tzouris λέει:

    Άκουσα ότι το νέο Update προσθέτει κάτι αρκετά χρήσιμο σε όσους δεν χρησιμοποιούν κάποιο toolbar με συντομεύσεις. Αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί για το WiFi ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς το WiFi, χωρίς να χρειάζεται να πας πρώτα στις ρυθμίσεις και να το κάνεις από εκεί. Το ίδιο θα ισχύει και για το Bluetooth.