Ένας Εναλλακτικός Οδηγός Για Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου

Logitech

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει σχεδόν φθάσει και είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη ξεκινήσει σκέψεις για το πως θα την περάσεις παρέα με το έτερο σου ήμισυ. Είτε αποφασίσετε να δείτε μαζί μια ταινία ή να ακούσετε μουσική παράλληλα με ένα όμορφο δείπνο, γνωρίζεις καλά πως τεχνολογία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικός σύμμαχος και σε αυτή τη μέρα.

Με αυτό το σκεπτικό, ας δούμε μερικές προτάσεις από την Logitech για το πως μπορείς να κάνεις ακόμα καλύτερο το αυριανό βράδυ.

Οι 5 κορυφαίες ρομαντικές ταινίες

Casablanca

Η αποθέωση του κλασικού ρομαντικού δράματος, αυτή η ταινία του 1942 με πρωταγωνιστές το δίδυμο Humphrey Bogart και Ingrid Bergman, διαδραματίζεται στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δίνοντας μας μια μεγάλη στιγμή από τη χρυσή εποχή της μεγάλης οθόνης. (IMDb)

Amelie

Είναι η Amelie, ένα αθώο και απλό κορίτσι στο Παρίσι, που με την δική της αίσθηση δικαιοσύνης αποφασίζει να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω της, ανακαλύπτοντας στην πορεία τον έρωτα. Ιδανική ταινία για να γοητεύσεις τον ή την αγαπημένο/η σου! (IMDb)

Το Ημερολόγιο

Ένας φτωχός νέος, γεμάτος πάθος για τη ζωή ερωτεύεται ένα πλούσιο κορίτσι, προσφέροντάς της την αίσθηση της ελευθερίας, αν και το ζευγάρι πρέπει να παλέψει κόντρα στο κοινωνικό χάσμα που τους χωρίζει. Μια ταινία ύμνος στην δύναμη της αγάπης που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. (IMDb)

Περηφάνια και Προκατάληψη

Βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα της Jane Austen, η ταινία αφηγείται τη συνάντηση της Elizabeth Bennet (την υποδύεται η Keira Knightley) με τον πλούσιο εργένη κ. Darcy (στο ρόλο ο Matthew Macfadyen). Ο τελευταίος διαπιστώνει ότι την ερωτεύεται παρά την ταξική τους διαφορά. Θα μπορέσει τελικά το ζευγάρι να ξεπεράσει ο καθένας την περηφάνια και προκατάληψη που νιώθουν; (IMDb)

Dirty Dancing

Έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο από τη μουσική και τα χορευτικά του και λατρεύτηκε από όλες τις ηλικίες. Είναι η ιστορία της νεαρής Frances “Baby” Houseman (η Jennifer Grey) που θα πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα του δασκάλου χορού Johnny Castle, στην κατασκήνωση που κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο ρόλο του Castle ο αξέχαστος Patrick Swayze. (IMDb)

Logitech

Τα 5 κορυφαία ρομαντικά τραγούδια

Your Song - Elton John

Ο ίδιος θεωρεί το συγκεκριμένο τραγούδι ως το καλύτερο ερωτικό του, οπότε ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε; Η μπαλάντα, ύμνος στην αθωότητα της αγάπης, γράφτηκε το 1970 και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα ωραιότερα ποπ τραγούδια. (YouTube)

Something - Beatles

O Frank Sinatra κάποτε το χαρακτήρισε ως το «καλύτερο ερωτικό τραγούδι των τελευταίων 50 χρόνων». Μαζί του συμφώνησαν σχεδόν όλοι, κι αυτό αποδεικνύεται από τις πάνω από 150 εκτελέσεις που έχουν καταγραφεί από την πρώτη κυκλοφορία του το 1969. (YouTube)

Wonderful Tonight - Eric Clapton

Ο Clapton το συνέθεσε για την πρώην σύζυγο του, την Pattie Boyd, προσφέροντάς μας μια μελαγχολική υπενθύμιση για τις όσες όμορφες στιγμές είχαν ζήσει μαζί. (YouTube)

I Got You Babe - Sonny and Cher

Οι Sonny και Cher ήταν ζευγάρι και στη ζωή και επί σκηνής, ενώ όταν κυκλοφόρησαν αυτό το τραγούδι το 1965, έγινε αμέσως το σήμα κατατεθέν τους. Ιδιαίτερα ρομαντικό, παραμένει κλασικό ενώ έχει συμπεριληφθεί στην λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone. (YouTube)

I Will Always Love You - Whitney Houston

Γράφτηκε από τη μεγάλη τραγουδίστρια της Country, τη Dolly Parton. Η ερμηνεία όμως της αξέχαστης Whitney Houston πολλά χρόνια αργότερα, θα το καθιερώσει ως ένα από τα απόλυτα ερωτικά ακούσματα, ενώ είναι ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. (YouTube)

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να μπείτε στο.. κλίμα

iLove You in 50+ Languages!

Μια ιδανική εφαρμογή για να μάθεις το πώς λένε «σ’ αγαπώ» σε δεκάδες γλώσσες και να εντυπωσιάσεις το… Βαλεντίνο σου. (iOS 0,89€)

Valentine’s Recipes

Για το τέλειο ρομαντικό δείπνο, να μια εφαρμογή με πολλές γευστικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν την όρεξη. (iOS 0,89€)

Valentine Photo Free – Picture with Love

Πως μπορεί κανείς να δείξει την αγάπη του με ένα πρωτότυπο τρόπο; Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας βοηθά να δημιουργήσουμε μια μοναδική φωτογραφία με στυλ Αγίου Βαλεντίνου για να την στείλουμε στον/στην αγαπημένο μας. (iOS Free)

Be Mine Lite

Μια έξυπνη λύση για να φτιάξουμε τις δικές μας ευχετήριες κάρτες για τη μέρα. Διαλέγουμε από τα πολλά έτοιμα πρότυπα και τη διακοσμούμε με μια σειρά από εντυπωσιακά εφέ – ανάμεσα τους λουλούδια και παιχνιδιάρικα ντεκόρ- για να εκφράσουμε την αγάπη μας. (iOS Free)

Love Horoscopes

Μια ματιά στο ημερήσιο ωροσκόπιο μας και τις ερωτικές του προβλέψεις ποτέ δεν κάνει κακό. Η εφαρμογή μας δίνει εικόνα για ένα τριήμερο, οπότε μπορούμε πριν την κρίσιμη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου να έχουμε άποψη! (iOS Free, Android Free)

Και τέλος, 3 προτάσεις για δώρα

Πληκτρολόγιο-κάλυμμα Logitech Ultrathin

Το πληκτρολόγιο-κάλυμμα της Logitech είναι ιδιαίτερα λεπτό και κομψό και προστατεύει το iPad σου όπου κι αν βρεθείς. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο ασύρματο πληκτρολόγιο, για να πληκτρολογείς εύκολα κάθε στιγμή και η μπαταρία του διαρκεί για 6 μήνες χρήσης, κάτι που θα σου φανεί παραπάνω από αρκετό. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει και ως stand, έτσι ώστε να ρυθμίζεις τη γωνία θέασης που θέλεις, είτε γράφεις κάτι στο σύντροφο σου, είτε βλέπετε μαζί μια ταινία. (99,99€)

Logitech Ultrathin Keyboard-Cover

Ποντίκι Logitech Zone Touch T400

Χάρη στη γυάλινη επιφάνεια αφής του, το ποντίκι αυτό κάνει το scrolling να αισθάνεται άνετο και φυσικό. Η επιφάνεια αυτή αποκρίνεται και ως τα 3 πλήκτρα επιλογής που έχεις συνηθίσει σε ένα συμβατικό ποντίκι. Οι λαστιχένιες επιφάνειες συγκράτησης στα πλάγια προσφέρουν καλύτερο έλεγχο, ενώ η μπαταρία διαρκεί για 18 μήνες χρήσης. (49,99€)

Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810

Το πληκτρολόγιο αυτό συνδέεται ασύρματα με έως 3 συσκευές, που μπορεί να είναι προσωπικός υπολογιστής (Windows), ταμπλέτα ή ακόμα και smartphone (iOS και Android). Οι εναλλαγές μεταξύ των συσκευών γίνονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Περιλαμβάνει εντυπωσιακό οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος ανάβει αυτόματα μόλις τα χέρια σου πλησιάσουν σε αυτό. Την ίδια στιγμή αυτορυθμίζεται σε ένταση, ανάλογα με τη φωτεινότητα που υπάρχει στο χώρο. Είναι ανθεκτικό στη χρήση και κάθε φόρτιση διαρκεί 10 μέρες, κάτι που θα το κάνει από την πρώτη στιγμή το αγαπημένο σου πληκτρολόγιο. (99,99€)

Logitech Products

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.