Το iOS 6.1 Φέρνει Προβλήματα Σε Κάποιους Χρήστες

iOS 6.1

Το iOS 6.1 κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, χωρίς να φέρει ιδιαίτερες αλλαγές, αφού η μόνη που ίσως μας ενδιέφερε ήταν η υποστήριξη του LTE δικτύου της Cosmote. Όπως φαίνεται, τα προβλήματα που δημιούργησε για κάποιους ήταν περισσότερα από τις βελτιώσεις που έφερε.

Αρκετοί είναι οι χρήστες που διαμαρτύρονται στα Apple Support Communities για θέματα που προέκυψαν μετά την τελευταία αναβάθμιση στο iOS. Τα πιο συνηθισμένα που συναντάμε είναι η μειωμένη διάρκεια της μπαταρίας και η αύξηση της θερμοκρασίας που έχουν οι συσκευές. Το 9to5Mac αναφέρει επίσης πως η AOL ζήτησε από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν προσωρινά να κανονίζουν τα meetings τους μέσα από Apple συσκευές, γιατί το iOS 6.1 δημιουργεί προβλήματα και στο συγχρονισμό του ημερολογίου.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται τώρα η Vodafone UK να ζητάει από τους συνδρομητές τόσο μέσω SMS, όσο και μέσω των forums να μην αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση αν έχουν iPhone 4S, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μειωμένες αποδόσεις στο 3G. Η εταιρεία δηλώνει πως η Apple έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και πως εργάζεται για να το διορθώσει. Λογικά οποιαδήποτε αλλαγή θα έρθει μαζί με το iOS 6.1.1, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.