Διαμόρφωσε Τον Τech Χώρο Σου Με Τη Συλλογή Global Graffiti Της Logitech

logitech 1

Αν στο γραφείο στο σπίτι ή στη δουλειά τοποθετείς διακοσμητικά, gadgets ή έξυπνα μικροπράγματα που κάνουν τη διαφορά και παράλληλα αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα σου τότε ένα πράγμα θα αγαπήσεις περισσότερο από όλα τα άλλα, τη συλλογή Global Graffiti της Logitech.

Όλοι συνηθίζουμε να διακοσμούμε τους χώρους και τα προσωπικά μας αντικείμενα για να νιώθουμε άνετα, οικεία και γιατί μας βοηθούν ώστε να "κατακτήσουμε το χώρο μας". Παράλληλα, όταν βάζουμε τις δικές μας πινελιές, τονίζουμε την προσωπικότητά μας και γινόμαστε οι ίδιοι designers. Όλοι ψάχνουμε εφευρετικές θήκες για τα smartphones και το iPad, απλά και λιτά σημειωματάρια, περίεργες μολυβοθήκες και πάντα βρίσκουμε αυτό που θέλουμε.

Όταν όμως το θέμα του design και του decoration έρχεται να δέσει με τις περιφερειακές τεχνολογικές συσκευές του γραφείου, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τα περισσότερα πληκτρολόγια, ποντίκια και κάμερες είναι μονόχρωμα, αδιάφορα και μουντά. Την ίδια στιγμή, αυτά που έχουν "ένα-κάποιο" σχέδιο δεν συνδυάζονται από ποιότητα όσον αφορά το λειτουργικό τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι χρήστες να απογοητεύονται. Η Logitech βρήκε την λύση στο πρόβλημα: δίνει την ευκαιρία σε όλους να διαμορφώσουν το χώρο τους ανάλογα με τα γούστα τους με ξεχωριστής και μοναδικής σχεδίασης συσκευές για προσωπικούς υπολογιστές.

logitech

Η εταιρεία συνεργάστηκε με το site εσωτερικής διακόσμησης Fresh Design Blogεμπνεύστηκε, πήρε ιδέες και συμβουλές για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρος ανάλογα με την προσωπικότητα του κάθε χρήστη και δημιούργησε τη συλλογή  Global Graffiti. Η σειρά αποτελείται από πολύχρωμα και ιδιαίτερα σε χαρακτήρα ποντίκια, webcams και πληκτρολόγια.

Οι συσκευές της σειράς Global Graffiti καλύπτουν τα πιο απαιτητικά γούστα και παράλληλα ανταποκρίνονται στην ποιότητα που ζητούν οι χρήστες. Οι συσκευές είναι εμπνευσμένες από καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο: Ιρλανδία, Ρωσία, Ινδία, Γερμανία, Κίνα κ.ο.κ. Αντίστοιχα, οι καλλιτέχνες με τις μοντέρνες, αλλόκοτες, ιδιαίτερες δημιουργίες τους κατάφεραν να αποδείξουν πως η έμπνευση χωράει σε κάθε είδους μορφή.

Θέλοντας και μη, όταν σχεδιάζουμε όπως ακριβώς θέλουμε το χώρο μας -και ιδιαίτερα τον εργασιακό- αυξάνουμε την παραγωγικότητα μας. Οι συσκευές που είναι η μετάφραση αυτής της ιδέας, εκτός από τις τεχνολογικές δυνατότητες και την αξιοπιστία της Logitech, συνδυάζουν παγκόσμιες τάσεις του design ώστε αυτός που τις χρησιμοποιεί να αντλεί ιδέες και έμπνευση.

Η παρακάτω Logitech Webcam c270 κρύβει στον σχεδιασμό της τη Vector Portal: Pink Balance. Προσφέρει τη δυνατότητα για κλήσεις βίντεο HD 720p στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο μειώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος ώστε η φωνή να ακούγεται πάντα δυνατά και καθαρά. Επιτρέπει την αποστολή ολοζώντανων φωτογραφιών στους φίλους με φωτογραφίες 3 MP.

logitech

Η κάμερα ήδη τοποθετήθηκε στον υπολογιστή μου δίνοντας ένα τόνο φρεσκάδας στην εργασιακή μου καθημερινότητα. Συνδυαστικά, τα δύο sticker που μας έστειλε με τη camera η Logitech έχουν ήδη έχουν βρει την επιφάνεια που ζωντάνεψαν. Τα δικά σου;

photo 1

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.