Durex Condom App: Υπόσχεται Γρήγορο Delivery, Οποιαδήποτε Ωρα

mzl.thsjxzre.320x480-75

Είναι από τη στιγμές εκείνες που θα ήθελες να μην υπήρχαν, θα ήθελες να το είχες προγραμματίσει αλλιώς και να είσαι έτοιμος, αλλά ο προγραμματισμός όσο καλός κι αν είναι, δεν μπορεί να καλύψει πάντα τις απρόβλεπτες καταστάσεις, τις ερωτικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην ανησυχείς.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν προφυλακτικά στο συρτάρι σου, υπάρχει η Durex που είναι εδώ και θα σταθεί δίπλα σου οποιαδήποτε "λεπτή" στιγμή τη χρειαστείς. Πώς; Πολύ απλά, υπόσχεται γρήγορη και διακριτική αποστολή προφυλακτικών στον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή SOS Condoms, πατάς "order" και μέσω GPS βρίσκει την ακριβή τοποθεσία σου, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχοντας παράλληλα επιλογή και για τον τύπο του προφυλακτικού.

Το πιο όμορφο με την εφαρμογή αυτή είναι οι υπάλληλοι μεταφοράς των προφυλακτικών της Durex, οι οποίοι όχι μόνο δε φέρουν τα λογότυπά της σε κάποιο μπλουζάκι ή μπουφάν, αλλά έρχονται καμουφλαρισμένοι. Ένα pizza boy, ένας αστυνομικός ή ένας τουρίστας θα αναλάβει να κάνει το delivery τόσο διακριτικά που δε θα καταλάβει κανείς τίποτα, ούτε καν η παρέα σου!

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μόνο για όσους έχουν έχουν κάποια iOS5 και πάνω συσκευή, από iPhone 3GS, iPhone4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch,μέχρι και το iPad. Αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο στο Dubaï, ενώ αν θέλεις να έρθεις και στην πόλη σου δεν έχεις παρά να ψηφίσεις την πόλη σου. Νομίζω πως εμπόμενος σταθμός θα είναι το Παρίσι!

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.