Ξεκίνησε H Αναβάθμιση Των Nokia Lumia Σε Windows Phone 7.8

Θυμόμαστε όλοι που η Nokia παρότρυνε τους χρήστες των Lumia να γράψουν τί χαρακτηριστικά θέλουν να έχει η νέα έκδοση Windows Phone 7.8. Οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα και έτσι το Windows Phone 7.8 update άρχισε σταδιακά να διατίθεται στις συσκευές Lumia που μέχρι στιγμής τρέχουν την έκδοση 7.5 φέρνοντας μαζί νέα χαρακτηριστικά εξατομίκευσης της συσκευής, δηλαδή θα αποκτήσει την εμφάνιση των Windows Phone 8 και όχι μόνο.

Η αναβάθμιση αφορά τα Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 και 900, τα οποία θα λάβουν ειδοποιήσεις αναβάθμισης από σήμερα και για μερικές εβδομάδες μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ η αναβάθμιση θα γίνει μόνο με σύνδεση USB με τον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Zune για τα PC  ή την εφαρμογή Windows Phone στα Mac.

Περισσότερα tiles, νέα χαρακτηριστικά και εφαρμογές

Με τη νέα έκδοση των Windows Phone 7.8 οι κάτοχοι των Nokia Lumia προηγούμενης γενιάς δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εμφανισιακά την τελευταία σειρά των Lumia. Πλέον υπάρχει δυνατότητα για re-size στα tiles από τον χρήστη σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος, δημιουργώντας μια νέα εικόνα στην κεντρική οθόνη. Περιλαμβάνει ακόμα internet sharing (tethering) και bluetooth sharing, εξτρά λειτουργίες στην κάμερα και νέες εφαρμογές όπως Contact Share, Play To και Nokia City Lens. Ακόμη, το Lock screen αποκτά νέες λειτουργίες όπως η δυνατότητα να έχεις καθημερινά μια διαφορετική εικόνα από το Bing, ενώ βελτιώθηκε συγχρόνως και η ασφάλεια του κλειδώματος της οθόνης. Τέλος τα Lumia με την έκδοση 7.8 υποστηρίζουν περισσότερες γλώσσες.

Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως δε θα "χάσεις" την αναβάθμιση στο δικό σου Lumia, πήγαινε στα settings>phone update και ενεργοποίησε την ειδοποίηση για τις αναβαθμίσεις.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.