Μοιράσου τα πάντα με το Everypost

everypost1

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έχουν λογαριασμό και παράγουν περιεχόμενο ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα social networks. Η διαχείριση πολλών λογαριασμών όμως κάποιες φορές είναι εξαντλητική όταν το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο ενώ το κοινωνικό δίκτυο διαφορετικό. Το Everypost υπόσχεται να αναλάβει όλη αυτή την σαβουρο-εργασία.Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παράξουν περιεχόμενο και να το μοιραστούν σε πέντε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα κοινωνικά δίκτυα που υποστηρίζει είναι: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest και Tumblr. Ο χρήστης αφού κατεβάσει την εφαρμογή στο smartphone του την συνδέει με όλους τους λογαριασμούς του. Στη συνέχεια επιλέγει τι υλικό θέλει να μοιραστεί π.χ. κείμενο, βίντεο, φωτογραφία κ.ο.κ. και στη συνέχεια σε ποια από τα πέντε - ή και τα πέντε - social networks θα το μοιραστεί.

To Everypost προσφέρεται δωρεάν για όλους και η χρήση του είναι πολύ απλή. Παράλληλα προσφέρει στον χρήστη 18 διαφορετικά φίλτρα φωτογραφίας έτσι ώστε να διευκολύνει την επεξεργασία του φωτογραφικού περιεχομένου κατά την λήψη.

everypost2

Όσοι χρήστες ενδιαφέρονται και θέλουν να απλοποιήσουν τις διαδικασίες μοιρασμού μπορούν να βρουν το application Everypost στο App Store.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Μοιράσου τα πάντα με το Everypost”

  1. Ο/Η Νίκος Καββαδάς λέει:

    Μόνο για iphone είναι διαθέσιμο ?

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Ναι. Όπως φαίνεται βέβαια στο site τους, στο μέλλον θα δούμε και μια έκδοση για Android. Μέχρι τότε οι υπόλοιποι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το https://ifttt.com/, που είναι κάτι αντίστοιχο.