Διαθέσιμο για κατέβασμα το BlackBerry Enterprise Service 10

BES 10

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν την παρουσίαση του νέου BlackBerry 10 OS, η RIM διαθέτει για download την επόμενη έκδοση του BlackBerry Enterprise Service, την BES 10, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο προϊόν των τελευταίων μηνών εκ μέρους της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι το λανσάρισμα της 30 Ιανουαρίου.

BES 10, πιο secure και ευέλικτο από ποτέ

Σύμφωνα με το press release, με τη νέα έκδοση του BlackBerry Enterprise Service, η RIM προσφέρει στις επιχειρήσεις  μια ιδιαίτερα ευέλικτη λύση στη δυνατότητα διαχείρισης των κινητών τηλεφώνων, υποστηρίζοντας τόσο την εταιρική όσο και την προσωπική ιδιοκτησία (BYOD - Bring Your Own Device), διευθέτηση των εφαρμογών των συσκευών και ασφαλή πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα. Περιλαμβάνει μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης χρηστών και συσκευών, από την οποία ο χρήστης μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει συσκευές χρησιμοποιώντας username και password.

Όλα σε ένα: υποστήριξη BlackBerry, iOS και Android συσκευών

To ΒΕS 10 υποστηρίζει τη λειτουργία BlackBerry Balance που έχουμε δει στο BlackBerry 10 ΟS, όπου ο χρήστης μπορεί να χωρίσει κομψά τη συσκευή του σε personal και work, με τη δεύτερη να συνδέεται με το BES, παρέχοντας τις απαραίτητες εφαρμογές της επιχείρησης κάτω από την ασφάλεια που μας έχει συνηθίσει η RIM. Το ΒΕS 10 θα υποστηρίζει τις παλιές συσκευές BlackBerry, τις BlackBerry 10 συσκευές που θα παρουσιαστούν, το tablet PlayBook, όπως επίσης iOS και Android συσκευές, πλέον, όλα κάτω από έναν server, όλα σε ένα. Η RIM αναφέρει ότι προσφέρει 60 ημέρες free trial για το ΒΕS 10, ενώ οι εταιρείες που θα ανανεώσουν τις υπάρχουσες άδειες BES σε ΒΕS 10 μέσα στο 2013, δε θα έχουν καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.