Το Pinnatta ολοκληρώνει τον ενδιάμεσο γύρο χρηματοδότησης με ακόμα $250.000

Ακριβώς 18 μήνες μετά την ίδρυση του Pinnatta, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δεύτερη φάση του ενδιάμεσου γύρου χρηματοδότησης που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Σε αυτό το σημείο προστέθηκαν ακόμα $250.000 στο συνολικό ποσό της επένδυσης που αυτή τη στιγμή φτάνει τα $700.000. Ένας παλιός επενδυτής της εταιρείας, ο Andrew Wright, ιδρυτής και CEO της Smilebox, ανέλαβε εξ' ολοκλήρου τη νέα χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με το Pinnatta, τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την καλύτερη στελέχωση της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για τις ανάγκες για το marketing που θα προκύψουν στο επόμενο διάστημα. Με αφορμή την ολοκλήρωση αυτού του γύρου χρηματοδότησης, το Pinnatta ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα ο Andrew Wright θα αποτελεί μέλος της ομάδας, αναλαμβάνοντας τους τομείς του business strategy και του business development. Επόμενος στόχος της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει Series A funding μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση της εφαρμογής, προσθέτοντας νέα features που στόχο έχουν να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Κάποια από αυτά τα γνωρίσαμε μέσα στον Οκτώβριο. Μπορείς να κατεβάσεις τη δωρεάν εφαρμογή από το App Store και το Google Play.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.