Πάνω στην ώρα για το LeWeb, το Taxibeat φθάνει στη Γαλλία

Μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Σάο Πάολο, το Όσλο και το Βουκουρέστι, το Taxibeat φθάνει στο Παρίσι. Αυτή τη βδομάδα, στα πλαίσια και του LeWeb '12, είναι η επίσημη πρεμιέρα του Taxibeat Paris. Η Αλεξάνδρα Σιγάλα από το Taxibeat μίλησε στο TechCrunch και εξήγησε πως σε αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας του έχουν παρατηρήσει σημαντική αύξηση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι μεγάλοι κερδισμένοι φυσικά δεν είναι άλλοι από τους επιβάτες.

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το Taxibeat, το οποίο γίνεται αμέσως μία από τις αγαπημένες εφαρμογές όποιου το δοκιμάζει. Πρόκειται για μια ελληνική startup που θέλει να φέρει τον 21ο αιώνα στα ταξί. Διατίθεται για iOS και Android και επιτρέπει τους πελάτες να βρίσκουν ταξί εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Στο τέλος της διαδρομής έχεις τη δυνατότητα να βαθμολογήσεις τον οδηγό.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ένα soft launch της υπηρεσίας στην "πόλη του φωτός", όπου οι κάτοικοι και οι ταξιδιώτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από μία δωρεάν κούρσα (μέχρι 15€, αν είναι παραπάνω ο επιβάτης πληρώνει τη διαφορά) στέλνοντας ένα e-mail στο freeride@taxibeat.com. Η προσφορά αυτή σύμφωνα με το TC ισχύει ακόμα και η κούρσα θα πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.