WOWZAPP 2012: Hackathon για Windows 8 από τη Microsoft Ελλάς και το 123P

Αν είσαι φοιτητής ή developer και ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις εφαρμογές για τα Windows 8, τότε πρέπει να επισκεφτείς το WOWZAPP 2012. Από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου η Microsoft διοργανώνει το συγκεκριμένο hackathon ταυτόχρονα σε περισσότερες από 30 χώρες. Στη χώρα μας το event διοργανώνεται από κοινού από τη Microsoft Ελλάς και το coworking space 123P και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το πρωί της Παρασκευής από τις 9:30 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την προετοιμασία των συμμετεχόντων σε βασικές τεχνολογίες, όπως HTML5, CSS, JavaScript, C# κ.ά.. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα έχουμε 3 keynotes, τα οποία αρχίζουν στις 14:00 και τελειώνουν στις 17:00. Εκεί μεταξύ άλλων θα μιλήσει και ο Ben Riga, Senior Tech Evangelist για Windows 8 στη Microsoft, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το event.

Καθ' όλη τη διάρκεια του WOWZAPP 2012 θα γίνονται sessions που θα βοηθούν τους developers, τόσο από τεχνική άποψη, όσο και από σχεδιαστική. Στο τέλος του event θα διεξαχθεί διαγωνισμός για να αναδειχθούν οι 10 καλύτερες από τις εφαρμογές που δημιουργήθηκαν, οι οποίες θα κερδίσουν δώρα, με την αξία του πρώτου να είναι €5.000 Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται εδώ.

Μαζί σου θα πρέπει να έχεις ένα laptop με εγκατεστημένα τα Windows 8 και το Visual Studio Express 2012 for Windows 8 ή καλύτερο. Αν είσαι φοιτητής κάποιου τμήματος που συμμετέχει στο DreamSpark Premium, όλα τα απαραίτητα εργαλεία τα δικαιούσαι δωρεάν. Διαφορετικά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ιστοσελίδα της Microsoft.

Το WOWZAPP 2012 θα διεξαχθεί στο χώρο του The HUB Events, στην Αθήνα, από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 14:00 μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00. Για να δηλώσεις συμμετοχή πρέπει να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του WOWZAPP 2012: Athens, όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.