iAd εξέταση μαστού μέσω iPad

Για την εβδομάδα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος στη Μαλαισία δημιούργησε μια διαδραστική διαφήμιση αυτοεξέτασης.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος στη Μαλαισία για να ενημερώσει τις γυναίκες πόσο σημαντική είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, έφτιαξε μια διαδραστική διαφήμιση που λειτουργούσε με τη βοήθεια του iPad. Η διαφήμιση προσκαλούσε τις γυναίκες σε ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Οι καταχωρήσεις σε περιοδικά lifestyle απεικόνιζαν περίεργες εικόνες με σχήματα που στο iPad μετατρέπονταν σε ενεργές πίστες και προέτρεπαν τις γυναίκες να ακολουθήσουν την ροή των κινήσεων με το χέρι τους. Οι κινήσεις στο iPad ήταν αντίστοιχες με αυτές που κάνουν οι γιατροί και βοηθούν στην αναγνώριση της ασθένειας.

Όταν ο χρήστης έκανε μια κίνηση σωστή περνούσε σε επόμενο στάδιο με επιτυχία. Όταν ολοκλήρωνε το παιχνίδι η διαδραστική διαφήμιση ενημέρωνε πως πια ο διαγωνιζόμενος/η γνωρίζει να αυτο-εξετάζεται.

Μπορείτε να δείτε το video με την καμπάνια πιο κάτω:

Η διαφήμιση με δημιουργούς την εταιρία McCann  εκτός από έξυπνη είναι είναι χρηστική και εύκολα κερδίζει τη συμμετοχή αυτού που την κοιτάει. Παράλληλα, είναι ένα καλός τρόπος για να εκπαιδευτούν οι γυναίκες στην αυτοεξέταση μιας και όλοι γνωρίζουν για τον καρκίνο του μαστού μα πολύ λίγοι ξέρουν να εντοπίζουν τα σημάδια του μόνοι τους.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.